Acasa MagazinLife Teo Trandafir a trimis o scrisoare românilor

Teo Trandafir a trimis o scrisoare românilor

scris de Ștefan Constantinescu
1 afisari

Teo Trandafir mulţumeşte, într-o scrisoare deschisă, celor care o susţin şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul său, precizând că acestora le rămâne „prietenă pentru totdeauna” şi recomandă ca orice alte informaţii în afara celor oferite de clinica AKH să fie tratate cu rezervă. 

Scrisoarea lui Teo Trandafir

Teo Trandafir a trimis o scrisoare deschisa romanilor

Fosta vedetă TV, în prezent deputat PDL, cere scuze că starea de sănătate nu i-a permis să răspundă cu aceeaşi căldură acelora care i-au adresat mesaje sau care au încercat să o contacteze.

Ea remarcă faptul că mulţi jurnalişti au înţeles să nu facă din situaţia sa o informaţie de cancan, privându-se astfel pe ei înşişi de o audienţă obţinută uşor şi precizează că şi-ar dori ca fiica sa Maia să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţii despre ea. Teo Trandafir se declară mâhnită de unele informaţii „bombastice” despre starea sa de sănătate, venite de la rude sau „cunoştinţe” din ţară.

Teo Trandafir spune că îi este dor să revină în ţară, îi este dor de România ei şi dă asigurări că se află pe mâini bune.

 

Prezentăm integral textul scrisorii deschise transmisă, vineri, agenţiei Mediafax, de către Teo Trandafir:

Dragii mei,

După două luni de tratament medical şi două operaţii, încerc să-mi adun puterile, să pot scrie câteva rânduri, pentru că mi-e tare tare dor de prietenii mei. Mi-e dor de casă, de studenţii mei, de oamenii care zilnic
îmi trimit scrisori sau postează pe adresa mea de facebook, iar eu încă nu mă simt în putere să le răspund tuturor.
Aş vrea să pot să-i văd pe toţi, să-i strâng în braţe şi să le mulţumesc că mă susţin. Vreau ca fiecare dintre aceşti oameni la care mă gândesc acum, prieteni care de-a lungul anilor mi-au fost aproape sau oameni care pur şi simplu mi-au apreciat munca, să ştie că mă gândesc cu drag la ei. Vreau să ştie că, indiferent de faptul că nu-i pot primi aici, în rezerva de la Viena, nu înseamnă nici că sunt prizoniera medicilor, nici că nu doresc să văd pe nimeni. Pur şi simplu evoluţia imprevizibilă a bolii nu mi-a permis să fac asta.
Sunt un om luptător şi fiecare încurajare a lor îmi dă forţă, mă umple de energie. Recunosc că mă amărăşte faptul că încă nu am puterea să răspund fiecărui om care mi-a trimis o vorbă bună. Pentru asta vreau să-mi cer scuze tuturor celor care au încercat să ia legătura cu mine, celor care au vrut să mă ajute în orice fel, pentru că nu am avut încă energia să le răspund cu aceeaşi căldură.

Aş vrea să le mulţumesc tare mult şi tuturor ziariştilor, unii foşti colegi şi prieteni, care au înţeles să nu facă din una dintre cele mai dificile perioade ale vieţii mele un subiect de cancan, o marfă bună de vândut bine pe piaţă. Sunt mulţi jurnalişti care au înteles că, în acest caz, sărăcia informaţiilor picante şi lipsa speculaţiilor nefondate ajută un om să treacă peste un moment greu.

Aici în Spital n-am fost în dispoziţia de a urmări presa constant, însă îmi doresc tare mult ca Maia, fiica mea, să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţii despre mine.

Sunt un om care cunoaşte bine mass-media. Ştiu cât de greu e să alegi între a forţa o ştire suculenta şi a publica informaţia seacă primită de pe un comunicat de presă.

Celor care s-au privat pe ei inşişi, fie de audienţa obţinută uşor, fie de o creştere de tiraj sau de accesări mai multe pe net, le rămân prietenă pentru totdeauna. Îi rog în continuare să utilizeze ca singură sursă de
informaţie credibilă spitalul din Viena, respectiv medicii care se ocupă de sănătatea mea. Orice alte declaraţii bombastice venite din partea unor rude sau „cunoştinţe” din ţară cred că ar trebui tratate rezervat pentru că am apucat să văd câteva care recunosc că m-au mâhnit.

Şi totuşi sper să vin în ţară cât mai repede. Oricât ar suna de patetic pentru unii, după două luni de stat aici mi s-a facut un dor de România mea de nu vă pot spune.

Vă sărut şi nu fiţi îngrjioraţi, sunt pe mâini bune”.

8 comentarii

Rusu 01-04-2011 - 16:39

Scoateti comentariile celor care in afara de invective si insulte,nu sunt in stare sa lege o fraza coerenta.Sunt atatia care ar face un comentariu pertinent la vre-unul din articole si se abtin cand vad ce mizerii pot fi postate de unii.

Timotei 01-04-2011 - 16:57

Gand la gand, cu bucurie!

Ciu Huhu 01-04-2011 - 17:08

Stai linistit nenorocitii (un cuvint blind) de la Ziua Veche vor da foarte curind faliment daca vor continua pe luinia asta a cenzurarilor dure de acum, ZIUA VECHE VA DISPARE CU CENZURA ASTA CUMPLITA DE ACUM, ADIOOO ZIUA VECHE!

Ciu Huhu 01-04-2011 - 21:07

Cind liberalii vor ajunge la putere voi toti tilharii pedelisti portocalii ve-ti sfirsi la puscarie, ptuuu!

Faka Fuki 02-04-2011 - 08:06

Pai de ce sa te abtii?

Ciu Huhu 03-04-2011 - 15:20

Cenzura-i crunta la Ziua Veche, nu mi se permite sa-mi exprim sentimentul de scirba imensa cind o vad pe asta cu scrisoarea trimisa romanilor!

Doru Dragomir 03-04-2011 - 15:39

Ciu Huhu, nu te obliga nimeni sa vizitezi acest site. Daca nu ai inteles nimic din faptul ca anumite mesaje ale tale cu caracter indecent au fost moderate, inseamna ca ai o problema. Pe viitor, daca nu iti revizuiesti atitudinea, nu vei mai putea comenta deloc.

Ciu Huhu 03-04-2011 - 15:57

Da, apropo mesaje indecente, ma abtin de la ele in viitor, cam greu din moment ce favoritii vostrii securisti-pedelisti-portocalii vor continua sa le foloseasca, posteze!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult