Acasa MagazinLife UPDATE. Teo Trandafir, în operaţie. Tatăl său este extrem de îngrijorat

UPDATE. Teo Trandafir, în operaţie. Tatăl său este extrem de îngrijorat

scris de Z.V.
0 afisari

UPDATE. 20,11. Intervenţia s-a încheiat cu succes, anunţă AKH Viena. Totuşi, medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării ei de sănătate. Teo va rămâne internată. I s-a extirpat o infecţie de la nivelul pancreasului.

Doctorul brăilean Ion Uţă este extrem de îngrijorat fiindcă în aceste momente fiica sa este în operaţie.

Teo Trandafir este operata la VienaCa medic, Ion Uţă este conştient că operaţia e foarte grea: „E al dracului de grea. Va rămâne cu sechele!”, a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul, tatăl Teodorei Trandafir.

„Eu n-am vorbit cu Teo, am vorbit acum două zile cu soţia, care este în directă legătură cu Teodorescu, persoana are are grijă de Teo. Ştiu că acum o operează, am nişte emoţii cumplite. Operaţia poate dura de la 30 de minute până la şase ore, doar medicul care a deschis-o poate spune. Sper să aflu înaintea presei”.

Potrivit dr. Uţă, până acum, medicaţia lui Teo a costat 50.000 de euro. „Dacă nu era Sârbu, nu ştiu ce făcea. Numai spitalizarea pentru o zi costă 1.000 de euro”.

Ion Uţă stă numai lângă telefon de când a început operaţia. El spune că nu-şi explică de ce nu anunţă nimeni care este stadiul operaţiei: „Mă îngrijorează tăcerea asta! Noi nu putem suna, aşteptăm să ne sune!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult