Acasa MagazinLife Teo Trandafir, mireasă de ziua ei

Teo Trandafir, mireasă de ziua ei

scris de A.B.
9 afisari

Teo Trandafir se mărită de ziua ei. Sâmbătă, la împlinirea celor 44 de ani, vedeta TV îşi va uni destinul cu fostul rugbist Constantin Iosef, cel pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare. Naşi le vor fi Romeo Dediu de la Holograf şi soţia acestuia, Claudia, prietenă veche cu Teo, iar la nuntă vor fi aşteptaţi peste 150 de invitaţi. 

teo
foto: ziare-pe-net.ro

Teo Trandafir împlineşte astăzi 44 de ani şi se căsătoreşte cu Constantin Iosef, despre care spune că este pur şi simplu bărbatul perfect. Teo Trandafir şi Constantin Iosef i-au ales ca naşi de cununie pe Camelia şi Romeo Dediu, acesta din urmă fiind chitaristul formaţiei Holograf. Camelia a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de organizarea nunţii, având în vedere că are o firmă de organizare evenimente, iar Romeo şi colegii săi din Holograf sunt incluşi în programul evenimentului nu doar ca invitaţi, ci şi pentru a le cânta mirilor.

Potrivit RTV, vedeta TV spunea că nu şi-a invitat tatăl, pe medicul Ion Uţă, la nuntă. Cel puţin nu încă. Motivul: cei doi oricum nu au avut o relaţie prea cordială, iar în ultima vreme tatăl său a tot făcut dezvăluiri în presă despre viaţa ei. Mama lui Teo va fi adusă însă cu o maşină de la Brăila pentru a-i fi alături în cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult