Acasa MagazinLife Teo Trandafir, mireasă de ziua ei

Teo Trandafir, mireasă de ziua ei

scris de A.B.
4 afisari

După ce şi-a găsit marea iubire, Teo Trandafir se pregăteşte de nuntă. Cei doi îndrăgostiţi au hotărât să-şi unească destinele chiar de ziua vedetei, pe 2 iunie.

Teo TrandafirTeo Trandafir se pregăteşte pentru nuntă. Aceasta va avea loc pe malul lacului de la Buftea, în ziua în care vedeta va împlini 44 de ani. Împreună cu alesul inimii, Teo a început deja pregătirile pentru marele eveniment. Invitaţiile au fost făcute, printre participanţii de seamă numărându-se şi cântăreţul Mircea Baniciu.

Nimic surprinzător, dacă ne gândim că, cu câteva luni în urmă, Teo a declarat că după complicatele operaţii făcute la Viena şi-a revenit ascultând muzica lui Mircea Baniciu, pe care îl idolatrizează.

De altfel, vedeta TV îşi doreşte să danseze pe muzica unor solişti dragi ei, aşa că a început deja să pună “scena” la cale.

Viitorul soţ al lui Teo Trandafir,  este un fost rugbyst de la Steaua,  are 43 de ani şi este stabilit în Franţa, la Annecy.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult