Acasa MagazinLife Teo Trandafir s-a întors în România

Teo Trandafir s-a întors în România

scris de Bogdan Crețu Roman
3 afisari

 Teo Trandafir s-a întors acasă. Fosta vedetă de televiziune a fost externată de medicii de la clinica AKH din Viena. Ea a ajuns în România după trei luni în care a stat în Austria la spital şi a fost supusă la intervenţii chirurgicale, diagnosticul său fiind acela de pancreatită acută. Ea nu îşi anunţase nici măcar fiica de faptul că azi urma să aterizeze pe pământ românesc.

Teo_Trandafir s-a intors in Romania

Teo Trandafir s-a întors în România

„Bine v-am regăsit! Sărbători fericite! Am atâtea lucruri să spun! A fost o boală cumplită, bine ar fi să nu ne mai gândim la aşa ceva şi să o considerăm o încercare a vieţii. Sper ca viaţa să revină la normal. Medicii au încercat să mă ţină la distanţă de adevăr. Nimeni nu a ştiut dacă o să scap. Am suferit mai multe intervenţii chirurgicale şi medicii nu ştiau dacă sorţii vor fi cei scontaţi. Eu am aflat foarte târziu. Prima oară m-am gândit la fiică-mea, dar nu puteam să mă exprim, că eram plină de tuburi! Hai să ne gândim la cele frumoase„, a spus Teo la „Happy Hour”.
După ce ai văzut moartea în ochi, aştepţi să vezi şi viaţa! Am planuri noi, proiecte noi! Abia aştept să o văd pe Maia, singurul impediment este că nu o voi putea ridica în braţe„, a mai spus vedeta de televiziune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult