Acasa MagazinLife Teo Trandafir va fi operată

Teo Trandafir va fi operată

scris de L.M.
0 afisari

Cunoscutul om de televiziune Teo Trandafir va suferi o intervenţie chirurgicală în urma căreia va rămane fără splină şi o bucată de pancreas.

Lui Teo Trandafir i se extirpa splinaDecizia  a fost luată de medicii austrieci după ce procedura de drenare a pseudochistului pancreatic a eşuat, informează ziarul Ring.

Teo Trandafir se află în clinica AKH din Viena, încă din data de 11 ianuarie,  cu diagnosticul de pancreatită acuta de severitate medie.

1 comentariu

Denali 18-02-2011 - 21:02

Teo asta…e barbat sau femeie….sau este inca confuz(a) ???…

Eu nu am inteles niciodata( dar inteleg REALIATEA , si Natura Umana ) de ce anumiti indivizi din romania , prefera sa-si cheltuiasca banii pe tratamente medicale prin viena , cand in romania , asistenta medicala este gratuita , ptr. ca asa cum n-i sa spus in mod repetat . asistenta meciala , nu este un serviciu (asa cum cred capitalistii salbatici) ci este : Un DREPT UMAN….

Eu daca as fi acesta individ(a) Teo , as reclama romania la CEDO , ptr. ca aceasta tara , membra a EU ,refuza sa acorde in mod egal unul din „drepturile ” clocite de captele tuguiate din colhozul EU…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult