Acasa MagazinLife Teo Trandafir va reveni în România peste 14 zile

Teo Trandafir va reveni în România peste 14 zile

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

Teo Trandafir fost transferată de la Terapie Intensivă într-un salon standard şi se pare că va fi externată în două săptămâni.

Teo Trandafir s-ar putea intoarce in Romania in 14 zileTeo Trandafir a mai recuperat în ultimele zile. Ea a fost transferată cu succes la secţia de chirurgie standard şi primeşte în continuare tratament şi reabilitare, au anunțat, astăzi, medicii de la spitalul AKH. Teo poate merge singură, iar intensitatea tratamentului este redusă gradual, potrivit medicului Allgemeines Krankenhaus.

„Suntem extrem de mulţumiţi de evoluţia din ultimele zile. Aparent, putem spune acum că situaţia de criză care îi ameninţa viaţa a fost rezolvată cu succes, ceea ce a presupus un efort extraordinar din partea echipei interdisciplinare. În cazul în care recuperarea continuă, Teo Trandafir ar putea să se întoarcă în România în 10 până la 14 zile „, a declarat profesorul Michael Gnant, şeful echipei de medici care a operat-o pe Teo Trandafir.

Vedeta TV şi parlamentar PDL a fost internată la Viena la 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie.

Vezi aici Comunicatul Spitalului AKH despre cum se simte Teo Trandafir.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult