Acasa MagazinLife Teoria Conspiratiei: Americanii nu vor mai putea cultiva fructe si legume pentru consum propriu

Teoria Conspiratiei: Americanii nu vor mai putea cultiva fructe si legume pentru consum propriu

scris de Ziua Veche
0 afisari

.SUA sunt pe cale sa adopte un nou pachet legislativ, numit S510, care va putea interzice tuturor americanilor cultivarea plantelor utilizate in alimentatie.


Practic, aceasta noua lege va duce, potrivit ziarului National, la ruinarea fermelor mici, dar si la interzicerea cultivarii unor plante pentru consum propriu de catre cetateni in gradini. Cu alte cuvinte, americanii au toate sansele sa spuna adio rosiilor, ardeilor, castravetilor dar si fructelor de gradina.

Pachetul legislativ, care a fost conceput dupa ultima epidemie de salmonela, contine aproximativ 250 de pagini si are ca scop obtinerea dreptului de a hotari cine si ce va cultiva. In acest moment, legea se afla in Senatul Statelor Unite pentru a fi modificata, dorindu-se introducerea unui amendament care sa protejeze entitatile care au rulaj mai mare de 500.000 de dolari. Adica marile corporatii din industria alimentara care vor detine monopolul integral al pietei agroindustriale din America.

0 comentariu

Maria Herţa 19-09-2010 - 08:48

Sunt mereu în treburi. Aşa le cere protocolul şi scopurile.Bine că se duc, sunt văzuţi, primiţi ,ascultaţi şi… poate ajutaţi .
Poate „vor” obţine şi ceva „ bun”, despre care poporul nu întotdeauna este informat.
… „ O delegaţie în frunte cu Preşedintele a plecat la Oslo…”. „ De ieri: „ deputatul „ cutărică”, liderul partidului X se află într-o vizită de colaborare la Bruxel…” Zilele acestea delegaţia R Moldova în frunte cu Z se află la Moscova pentru „încălzirea” relaţiilor bilaterale…” Şi tot aşa de ani de zile.

Ca un simplu cetăţean ,mă întreb:-„Dar ce am eu de la toate acestea ? Ce beneficii obţine ţara mea , poporul , în urma acestor voiajori care s-au plimbat şi se tot…plimbă?
Nu s-a mai schimbat nimic în anii lor de cîrma ţării. Europa a rămas acolo, unde-i stă bine , -noi n-am mai adus Europa la noi, acasă…

Pribeagul 19-09-2010 - 10:05

nu-ti ajunge „pragmatismul” practicat de Rusia in cei cca 200 de ani de stapinire?

caramache 19-09-2010 - 20:32

Marian Lupulica s-a dus la Maskva, la maica Rossia, cu branza’n putina impachetata cu pergamentul sikret care consfinteste calda pretinie si intelegerea retziporka a celor parteneri de relatii consexuale: Volodea Cioronin si el. Nnumai ca in aste relatii Lupulica este Mariana cu rouge pe ambele guri, iar Volodea este Cioroiul cu krasnai ciok.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult