Acasa MagazinLife The Impaler. Americanii scot un nou film cu Vlad Ţepeş şi vampiri VIDEO

The Impaler. Americanii scot un nou film cu Vlad Ţepeş şi vampiri VIDEO

scris de L.M.
54 afisari

Un nou film despre Vlad Ţepeş, ‘The Impaler”, cu actriţa română Diana Busuioc în distribuţie, va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii pe 31 octombrie, de Halloween, informează presa americană.

The Impaler. Americanii scot un nou film cu Vlad Ţepeş şi vampiri

The Impaler. Americanii scot un nou film cu Vlad Ţepeş şi vampiri

Filmul este produs de Daniel Anghelcev şi Full Moon Films, în asociere cu Afflatus Productions, transmite Mediafax. Regizorul filmului The Impaler„, Derek Hockenbrough, promite să redea în această peliculă o perspectivă unică asupra “vampirului legendar”.

Diana Busuioc joacă rolul Veronicăi, doamna care are grijă de castelul lui Dracula. Potrivit sbwire.com, actriţa a fost o prezenţă constantă pe scena de la Hollywood, în producţii precum „Regele Lear”, regizat de Tim McNeal, „The Goat” de Linda McDaniel şi „The 365 Days 365 Plays” de Eva Minemar. Diana Busuioc a absolvit Stella Adler Theatre Academy.

The Impaler” îl aduce pe temutul Vlad Ţepeş în viaţa a şapte liceeni care călătoresc la castelul legendarului domnitor. Din distribuţia filmului mai fac parte To Celigo, Christina Collard, Marcienne Dwyer, Christian Gehring, Rocco Nugent, Mark Jacobson şi Mindy Robinson.

4 comentarii

Tache 06-08-2013 - 07:55

(Vlad Tepes) are meritul de a fi pus pe tronul Moldovei pe cel mai mare voievod român, pe Stefan cel Mare. Cu armele! Are meritul că l-a si bătut. Si are mai ales meritul că a coborît morala absolută prin tepele puse în cur la nivel absolut. Dormeai cu punga de aur la cap si ti-era frică să n-o furi tu de la tine… ăsta-i voivod absolut, Vlad Tepes. Păi fără ăsta istoria românilor e o pajiste cu miei!

Petre Tutea

zweistein 06-08-2013 - 08:04

AVEA PROCURORI DESTOINICI, TOT CA PE VREMEA LUI BASESCU-TE-LEAGA

NASTASE tepuit,
VOICU tepuit,
VANTU tepuit, ,
MISCHIE tepuit, ,
REMES tepuit, ,
BECALI tepuit, ,

si cati si mai cati boieri, care s-au ales cu poponetul spart si punga intoarsa inapoi la visterie.

Aha, pai Epoca Basescu se sfarseste cu impliniri, trebuie sa pregatim sampaniile.

Antibasistul 06-08-2013 - 08:33

Urmeaza Basescu, puscarie pe viața!

zweistein 06-08-2013 - 08:47

Confunzi bibicule, urmeaza Antonescu!
Faptele lui il recomanda RACOROS sa mearga sa sa[pe la sare.

Deci ne bibicesti confundatul naibii, asta este! Faptele tale spun clar ce puslama imi esti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult