Acasa MagazinLife Tom Hanks, dezvăluiri despre viața lui

Tom Hanks, dezvăluiri despre viața lui

scris de L.M.
12 afisari

Tom Hanks a participat la programul Desert Island Discs, difuzat de postul BBC, în care a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre tinerețea lui, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.
tom-hanks-Avea doar 5 ani când părinții săi, Janet și Amos Hanks, au divorțat. El a rămas în grija tatălui său, un bucătar care își schimba des locul de muncă. Acest lucru a făcut ca tânărul Tom să-și schimbe domiciliul de zece ori în decurs de cinci ani. Actorul a trecut prin șase școli până a absolvit și a intrat la Universitatea din California unde viața lui s-a schimbat.

Nenumăratele mutări din decursul anilor nu l-au ajutat pe Tom să-și facă prieteni. Când cunoștea alți copii, tatăl său îl anunța că trebuie să-și facă bagajele și să se mute. Această singurătate l-a determinat pe Tom să aibă probleme mari de socializare în adolescență.

Având în vedere această situație, nu mai pare un paradox faptul că i s-a propus să joace în filmul „Naufragiatul”.

„Se pare că mă cunoșteau bine”, a declarat actorul zâmbind. Teatrul studențesc a fost salvarea lui. Prin această activitate, Hanks s-a eliberat de toate angoasele și a început să descopere un nou mod de a trăi. „Am început să merg la American Conservatory Theater (A.C.T.) pentru a vedea piese de teatru. „Vedeam mai multe într-o singură zi. Mă fascinau”, a declarat actorul postului BBC, citat de Agerpres.

Tom și-a propus să pună capăt singurătății, iar la 21 de ani s-a căsătorit cu actrița Samanta Lewes, cu care are doi copii, Colin și Elizabeth. Dar relația nu a mers și cei doi s-au despărțit.

În pofida acestor dezvăluiri triste, actorul și-a rugat fanii să nu-l compătimească. „Să nu vă faceți griji, nu cred că voi mai fi singur vreodată. Cel puțin asta am simțit când am cunoscut-o pe actuala mea soție. „Acum sunt cel mai fericit om din lume”, a subliniat Tom Hanks.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult