Acasa MagazinLife Top Chef în Piaţa Charles de Gaulle: surprize de proporţii

Top Chef în Piaţa Charles de Gaulle: surprize de proporţii

scris de D.P.
13 afisari
Aflat la filmarile pentru cel de-al noualea episod Top Chef, in Piata Charles de Gaulle, juratul Nicolai Tand a avut parte de o surpriza de proportii.

Nicolai Tand sustinut la filmari de iubita sa Monica si micuta Ilona

Printre lumea care ii urmarea cu interes de pe margine, a recunoscut doua persoane foarte dragi lui: iubita sa Monica si fiica lor Ilona au venit sa il vada in actiune. La doar doi anisori, micuta Ilona a demonstrat ca mosteneste pasiunea tatalui sau: a degustat inaintea lui platourile concurentilor. Nu ratati sambata aceasta, de la 22:30, un nou episod Top Chef, la Antena 1!

Pentru cel de-al noualea episod Top Chef, echipa i-a invitat pe cei zece concurenti ramasi in lupta pentru titlul de Top Chef al Romaniei, dar si pentru marele premiu de 50.000 de euro, in Piata Charles de Gaulle, pentru o editie cu specific frantuzesc. Emotiile sunt cu atat mai mari pentru concurenti, cu cat doi dintre jurati au o vasta experienta in bucataria frantuzeasca.
Printre probele ce ii asteapta in aceasta editie Top Chef se numara prepararea unui mic-dejun frantuzesc sau pictarea farfuriilor in simboluri frantuzesti cu ajutorul unor sosuri preparate la o proba anterioara. Cum se vor descurca acestia si cine va parasi competitia, ramane de vazut sambata aceasta, de la 22:30, intr-un nou episod Top Chef, la Antena 1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult