Acasa MagazinLife Topul celor mai admirate personalitǎți – Bill Gates lider

Topul celor mai admirate personalitǎți – Bill Gates lider

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Bill Gates, fondatorul uriașei companii Microsoft, figurează pe primul loc al unui clasament al celor mai admirate personalităților și aflate în viață.

Topul celor mai admirate personalitǎți - Bill Gates lider (foto:arq.ro)

Ȋn sondajul realizat ȋn 13 țǎri de cotidianul britanic The Times, Bill Gates, este urmat de actualul șef al Casei Albe, Barack Obama, și de Vladimir Putin, care trebuie să se mulțumească cu locul al treilea. Pe poziția a patra s-a clasat papa Francisc în acest top elaborat în baza unui sondaj realizat de YouGov, unul dintre cele mai importante institute internaționale de cercetare de piață.

Dintre personalitățile femei, de cea mai mare apreciere se bucură regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care s-a clasat pe locul 17 în clasamentul general. O urmează, pe poziția a 19-a, actrița hollywoodiană Angelina Jolie, cunoscută și datorită activității sale filantropice. Conform topului prezentat de Agerpres, cancelarul german Angela Merkel se situează pe locul 26, la egalitate de puncte cu fostul secretar de stat american Hillary Clinton, care ocupă locul 27.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult