Acasa MagazinLife Topul celor mai bine ȋmbrǎcate vedete din 2014

Topul celor mai bine ȋmbrǎcate vedete din 2014

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Revista People a dezvǎluit miercuri, 17 septembrie, clasamentul celor mai elegante și bine ȋmbrǎcate vedete din 2014.

Topul celor mai bine ȋmbrǎcate vedete din 2014 (foto: dailymail.co.uk)

Topul celor mai bine ȋmbrǎcate vedete din 2014 (foto: dailymail.co.uk)

Această listă anuală include 10 vedete care au impresionat prin ţinutele vestimentare pe care le-au afişat în acest an la diverse gale şi evenimente organizate de reprezentanţii industriei de divertisment. Cântăreaţa americană Taylor Swift, care a avut în acest an numeroase apariţii spectaculoase pe covorul roşu, ocupă primul loc în topul celor mai elegante vedete din 2014.

În acest an, Taylor Swift, în vârstă de 24 de ani, a optat de obicei pentru rochii de bal mulate şi bluze scurte asortate cu fuste mini. Vedeta americană îşi descrie propriul stil vestimentar în cuvintele următoare: „Un stil feminin, care îţi dezvăluie picioarele, şi mereu schimbător”, potrivit mediafax. Topul alcătuit de revista People este completat de actriţele Blake Lively, Diane Kruger, cântăreaţa Jennifer Lopez, actriţele Emma Stone, Lupita Nyong’o, Jessica Alba, cântăreaţa Rihanna, actriţa Emma Watson, actriţa Chloe Grace Moretz şi tânăra Kiernan Shipka, care s-a remarcat în serialul de televiziune „Mad Men”.

Ȋn 2013, clasamentul celor mai bine îmbrăcate femei a fost condus de actrița Kerry Washington ( cunoscutǎ pentru rolul din „Scandal”), care nu mai figurează în Top 10 din acest an. Cu aceastǎ ocazie, revista People a desemnat și cuplurile cel mai bine îmbrăcate, lista cuprinzându-i pe cântărețul John Legend și pe soția lui, modelul Chrissy Teigen, precum și pe cântăreții de muzică country Blake Shelton și Miranda Lambert.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult