Acasa MagazinLife Topul celor mai periculoase plaje din lume

Topul celor mai periculoase plaje din lume

scris de L.M.
9 afisari

Forbes a făcut un top al celor mai periculoase plaje din lume.

foto:descopera.ro

Apele din preajma acestor plaje ascund pericole mortale. Acestea sunt crocodili, meduze otrăvitoare, calamităţi naturale, rechini, radiaţii. Pe primul loc în acest top s-au situat plajele de pe coastele statului Queensland din Australia şi de pe Insula Tiviisland. Acolo turiştii care vin să se odihnească sunt atacaţi destul de des de rechini şi de meduze otrăvitoare.

Pe locul doi în top s-au situat plajele din Cape Town, Africa de Sud, unde populaţiile de rechini albi sunt destul de numeroase. Plajele Zipolite Beach din Mexic s-au situat pe poziţia a treia în top. Ele şi-aucâştigat locul din cauza calamităţilor naturale frecvente înregistrate şi a inundaţiilor puternice.

Urmează Atolul Bikini, Insulele Marshall din SUA, cunoscute pentru nivelul ridicat de radiaţii. În perioada 1946-1958 Statele Unite au folosit insula pentru efectuarea unor teste nucleare şi testarea bombelor cu hidrogen. Pe locul cinci sunt plajele New Smyrna din statul american Florida destul de periculoase din cauza atacurilor rechinilor şi a condiţiilor meteo nefavorabile, fulgere şi trăsnete, care fac numeroase victime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult