Acasa MagazinLife Totul despre scandalul din finala concursului “Românii au talent” – VIDEO

Totul despre scandalul din finala concursului “Românii au talent” – VIDEO

scris de Bogdan Crețu Roman
18 afisari

Românii au talent şi le place scandalul. Orice fel de concurs desfăşurat în ţara noastră naşte suspiciuni. Că regulile competiţiei nu au fost tocmai respectate, că cineva a trişat sau pur şi simplu că nu se poate fără scandalul mioritic de rigoare. Aşa s-a întâmplat şi cu emisiunea ”Românii au talent” de pe ProTV, unde prima ediţie câştigată de Adrian Ţutu a iscat suspiciuni cu privire la corectitudinea votului publicului care a decis învingătorul.

Adrian-Tutu-Castigatorul-concursului-Romanii-au-talent

Adrian Ţuţu - Câştigătorul concursului "Românii au talent"

Desi mai puţin mediatizat, primul scandal de la „Românii au Talent” a avut loc în emisiunea difuzată pe 18 martie, când cel mai sever membru al juriului, Mihai Petre, a fost la un pas de a fi luat la bătaie de către un spectator căruia nu i-a placut că acesta n-a admis în etapa următoare o participantă.

După finala concursului ce s-a desfăşurat pe 25 aprilie a izbucnit scandalul cel mare. Adrian Ţuţu a câştigat, deşi toată lumea îl vedea învingător pe Narcis Iustin Ianău care a ieşit pe locul al doilea. Iniţial s-a spus că publicul a votat cazul şi nu talentul.

“Nu sunt deloc dezamăgit. Nu m-am aşteptat să câştig. El nu are părinţi, i-a pierdut de mic, eu am părinţi. Oricum mă bucur foarte mult pentru el. Eu voi continua să cânt pentru că asta vreau să fac”, a declarat  Narcis Iustin Ianău imediat după marea finală de la ProTV.

În timpul finalei, care a fost urmărită de 3,3 milioane de români şi avut în momentul anunţării câştigătorului o cotă de piaţă fabuloasă de 71,7% pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, după Start Vot, cineva a încercat să voteze şi nu a reuşit.

“Stupefiere totală – încerc să votez pe Valentin Dinu la nr 0900760638 şi-mi spune mereu număr incorect. Oare trebuie să câştige cineva anume de nu se poate vota?”, a scris telespectatoarea Valentina Stoian cu minute bune înainte de încheierea timpului de vot, potrivit agenţia.org.

În ritmuri de hip-hop, Adrian Ţuţu a plecat de la “Românii au talent” cu marele premiu de 120.000 de euro.

Talentul de rapper al câştigătorului este pus însă la îndoială de mai vechii cântăreţi din breaslă. Ombladon, membru al trupei Paraziţii, spune că Adrian Ţuţu ”face nişte versuri împuţite”.

“Mi se pare ca nu are nicio treabă cu rap-ul, face nişte versuri împuţite care nu-mi spun nimic“, a declarat Ombladon.

Adrian Ţuţu este contestat şi de Mihai Trăistariu, cel care s-a clasat pe locul patru în finala Eurovision din 2006 cu piesa “Tornero”. Trăistariu susţine că se ştia încă din semifinale cine o să câştige concursul Românii au talent”.

„Şi eu sunt orfan, dar nu m-am promovat prin asta. Mă aşteptam să câştige Narcis Iustin Ianău, care are într-adevăr un talent deosebit. Am auzit însă încă de la semifinale că va câştiga Adrian Ţuţu, care are o poveste impresionantă şi că cei de la Pro vor să-l promoveze de aici înainte şi să-l transforme în ‘Eminem de România’. Genul hip-hop e pe val, iar un cântăreţ ca Iustin Ianău n-ar fi avut acelaşi succes pe posturile de radio”, a declarat Trăistariu pentru Ring.

54 comentarii

iulyan 30-04-2011 - 16:00

parerea mea este ca adrian tutu a meritat sa castige canta foarte bine;)

vladut 30-04-2011 - 17:01

da chiar ce voce ce talent ?????
eu cred ca a castigat cine a meritat

Vtr.IdLe.Ro sv De cs connect 30-04-2011 - 17:13

ombladon nu cred ca stie ce vorbeste daca zice ca baiatu asta n-are talent m-i n

anonim 30-04-2011 - 17:17

Adrian, tino tot asa frate nu te lua dupa altii, ai mare talent bv tie, bft!!!!!

BiiBii 01-05-2011 - 17:31

Haidetzi sa va zic si eu niste vorbe… chear asa de tare va afecteaza faptul ca Adrian a castigat? Foarte bine 😡 ma bucur pentru el… sincer, cand l-am auzit cantand mi s-a facut piele de gaine 😡 si pe buna dreptat… ascultati melodia pentru ea 😡 si altele… Nici Narcis Iustin Ianău si nici Valentin Dinu nu au fost mai buni 😉 daca era sa castige, pe langa Adrian eu l`ash fi pus pe baiatul cu big box`ul :x.. Deci nu mai comentati atat de Adrian 😡 k ii cel mai tare… si imi pare rau de ce o zis Ombladon 🙁 imi place Parazitii la nebunie… Si nu mi se pare k Adrian face un rap imputzit… Are o voce buna, are spirit si are si niste versuri tari 😡
Deci 😡 Adrian 😡 esti cel mai tare 😡 si ma bucur k ai castigat :X:*

ala nou 01-05-2011 - 18:07

TARA L-A VOTAT ,TARA SA IL AIBA.Eminem saracu se pisa pe el de ras acum cred.Retards!

1 2 3 4

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult