Acasa MagazinLife Transfăgărăşanul, închis din cauza fantomei unui motociclist

Transfăgărăşanul, închis din cauza fantomei unui motociclist

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Drumul din munţii Făgăraş, făcut cunoscut lumii întregi de curând de către realizatorii emisiunii „Top Gear”, va fi închis circulaţiei. Celebrul actor american Nicolas Cage, laureat al premiului Oscar, va filma pe Transfăgărăşan la începutul lunii noiembrie. Mai precis, Nicolas Cage va face cascadorii pe Transfăgărăşan pentru filmul Ghost Rider 2, transmite Radio România Actualităţi.


Echipa lui Nicolas Cage a primit deja acceptul autorităţilor de a filma în zona barajului Vidraru, în Argeş, aceasta fiind entuziasmată de faptul că va filma la o şosea aflată la peste 160 de metri deasupra apei. În aceeaşi zonă ar fi trebuit să filmeze în acest an şi Brad Pitt pentru pelicula „Vlad”, dar a fost preferată în cele din urmă o regiune din Bulgaria. Să vedem cum se va descurca vânătorul de fantome pe care îl întruchipează în acest film, cu gropile din carosabilul de pe Trănsfăgarăşan. În film, Nicolas Cage va fi Ghost Rider, un vânător de demoni care luptă cu forţele întunericului. „Întregul film se va realiza în ţara noastră. Filmările se vor încheia undeva după jumătatea lunii februarie”, a spus Bogdan Moncea, marketing manager la Castel Film.

Cele mai spectaculoase cascadorii se vor face pe barajul Vidraru şi pe curbele Transfăgărăşanului. Restul filmărilor se vor turna în studiorile Castel Film, de lângă Bucureşti. Prima parte a filmului „Ghost Rider” a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Rolul lui Cage nu a fost însă pe placul criticilor şi actorul s-a ales cu o nominalizare la premiul Zmeura de Aur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult