Acasa MagazinLife Trio Zamfirescu, momente incredibile în finala Românii au talent

Trio Zamfirescu, momente incredibile în finala Românii au talent

scris de A.B.
7 afisari

Trio Zamfirescu a oferit momente deosebite în finala Românii au talent. Cei trei au demonstrat măiestria la chitară. Unul dintre fraţi şi-a dezvăluitt talentul la dans în ritmuri latine.

trio zamifirescu in finala romanii au talent, sezonul 2

Trio Yamifirescu in finala Romanii au talent, sezonul 2

Trio Zamfirescu a urcat pe scena de la Romanii au talent încrezatori că pot câstiga marea finală. Numărul lor a început cu un stil inedit de a cânta: patru mâini la o chitară. După ce şi-au dovedit măiestria la chitară, unul dintre fraţi a dansat, acompaniat de ceilalalţi doi, în ritmuri latine. Impresionat, Mihai Petre a apreciat: “Sunt foarte buni în ceea ce fac. Sunt nişte instrumentişti de excepţie. Ştiam că el e un dansator bun, nici nu mai era nevoie sa facă asta. Pe mine m-a-i vrăjit cu numărul cu care aţi venit de la bun început. Sunteţi atât de buni pe chitară încât nu mai aveţi nevoie de nimic“.

La finalul numărului, Andi Moisescu a sărit în piciare apreciind că ceea ce au arătat fraţii Zamfirescu este mult peste ceea ce fac profesioniştii. „Am sărit în picioare fiindcă mi-a plăcut foarte mult. A fost o reacţie necontrolata“, a spus Andi. Nici Andra nu a putut sta pe scaun dorind să transmită telespectatorilor energia emanată de cei trei. “Eu m-am ridicat în picioare fiindcă el e foarte bun şi la dans şi la cântat. Îmi doresc ca oamenii de acasă să vă voteze. Asta am vrut să transmit, lumea să vă voteze“, a spus Andra.

Vezi evolutia trupei Trio Zamfirescu in finala Romanii au talent, sezonul 2 (de la minutul 22,00)

COREFORUM***RAT FINALA 11 MAI 2012 PART.4 de CoReForum

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult