Acasa MagazinLife Trio Zamfirescu, sanse mari sa castige Romanii au talent, sezonul 2 (video)

Trio Zamfirescu, sanse mari sa castige Romanii au talent, sezonul 2 (video)

scris de Șt. C
10 afisari

Trio Zamfirescu: Ionut, Georgeta si Stan sunt trei frati foarte talentati la chitara, care prin prestatia lor au reusit vineri, 20 aprilie 2012, sa depaseasca faza semifinalelor de la Romanii au talent si sa ajunga in marea finala a show-ului Romanii au talent, sezonul 2.

Trio Zamfirescu intra in finala Romanii au talent

Pentru Andi Moisescu, Trio Zamirescu l-a lasat fara cuvinte: doar corzi, aplauze si ridicat in picioare! Trio Zamfirescu, reperul suprem in materie de chitara (de la minutul 7 in video).

Pentru mine sunteţi reperul suprem în materie de chitară clasică. Îmi doresc să văd o confruntare între voi şi Cristian Gog„, a spus Andi Moisescu. Şi Andra i-a vrut în finală şi chiar mai mult: dacă Măruţă ar vrea să-i facă o serenadă, doar cei trei ar putea să o satisfacă din punct de vedere muzical.

Trio Zamfirescu este actul artistic care trebuie promovat în finală„, a spus Andi Moisescu înainte ca cei trei chitarişti să urce pe scenă. Au reusit sa ii faca pe toti sa se ridice in picioare si sa ii aplaude. Andi Moisescu nu mai voia sa se aseze si a declarat ca sunt printre preferatii sai. „E inutil sa indemn publicul sa va voteze pentru ca o sa o faca. Ati fost cel mai bun numar artistic din seara asta, trebuie sa fiti in finala”. a declarat Mihai Petre. Trio Zamfirescu a ajuns in finala romanii au talent, sezonul 2.

R.a.t. 20.4.2012 – partea 6 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult