Acasa MagazinLife Trupa Roxette cântă la Bucureşti

Trupa Roxette cântă la Bucureşti

scris de L.M.
7 afisari

Fanii din România ai trupei Roxette îi pot vedea, luni seară, pe cei doi componenţi ai trupei Roxette, Marie Fredriksson şi Per Gessle, în concertul pe care aceştia îl vor susţine la Zone Arena din Bucureşti.

Roxette_la_Bucuresti

foto:Agerpres

Va fi o zi specială atât pentru fani trupei, cât şi pentru Marie, care luni îşi sărbătoreşte împlinirea celor 53 de ani pe scena din Bucureşti, anunţă Agerpres.

Organizatorii au pregătit evenimentul în cele mai mici detalii, pregătind pentru solistă un tratament privilegiat din care nu vor lipsi surprizele. Atât cabina acesteia, cât şi cea a colegului său vor fi decorate cu multe aranjamente florale şi cu lumânări parfumate, pentru a crea o atmosferă cât mai festivă.

Printre preferinţele culinare ale membrilor trupei se numără ghimbirul feliat, multe salate, diferite sortimente de brânză, fructele proaspete, laptele de mai multe tipuri – degresat integral, soia -, şi şase lăzi cu bere autohtonă.

Evenimentul îşi va deschide porţile pentru public începând cu ora 17,00, iar trupa care va deschide spectacolul va fi Magnolia, de la ora 18,15, fiind urmată, la ora 19,00, de VH2 şi, de la ora 20,15, de Roxette, care va cânta până la ora 22,00.

Accesul spectatorilor se va face din Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164, fiind puse la dispoziţia publicului două intrări, în funcţie de zona pentru care a fost achiziţionat biletul – una pentru posesorii de bilete în Gazon A, iar cealaltă, amplasată în imediata vecinătate a scenei, pentru posesorii de bilet Golden VIP şi Tribună. Trecerea din zona Gazon A în spaţiul Golden Vip şi Tribună nu va fi posibilă în niciun sens, spectatorii fiind rugaţi să folosească doar intrarea pentru care au bilet.

1 comentariu

ramona 30-05-2011 - 11:48

de vanzare 4 bilete la concertul Roxette,zona GOLDEN VIP , pret 350 Ron/ bucata,relatii la tel: 0730.110.006

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult