Acasa MagazinLife Trupa Scorpions face joi show în Bucureşti

Trupa Scorpions face joi show în Bucureşti

scris de L.M.
4 afisari

Klaus Meine, solistul Scorpions, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă care a avut loc în Bucureşti, că, în acest moment, membrii trupei, care a inclus România în turneul de adio, se bucură pur şi simplu de faptul că fac muzică.

scorpions_bucuresti

Scoprpions

Fanii sunt mulţumiţi de acest turneu. (…) Vrem să ne bucurăm de cariera noastră. Este o celebrare a carierei noastre de 40 de ani”, a declarat Klaus Meine, potrivit Mediafax.

Membrii trupei au spus că momentul cel mai emoţionant în cei 40 de ani de carieră a fost acela în care Mihail Gorbaciov i-a invitat la Kremlin. „Am avut sentimentul că am întâlnit un preşedinte căruia îi plăcea Scorpions„, a spus chitaristul trupei, Rudolf Schenker.

Muzicienii şi-au mai amintit, de asemenea, prima lor vizită la Bucureşti, în anii ’90, când presa era foarte timidă. „Toţi erau diferiţi. Acum, lucrurile s-au schimbat foarte mult, este altă lume, altă generaţie”, a spus Meine, amintindu-şi că, în acea perioadă, în România încă mai era simţită prezenţa lui Ceauşescu.

În ceea ce priveşte spectacolul de la Bucureşti, de joi, membrii trupei Scorpions s-au arătat îngrijoraţi în ceea ce priveşte starea vremii. „Dacă vremea este bună, «We Will Rock You Like a Hurricane», dacă nu, «We Will Rock You Like a Tornado»”, a glumit Meine.

Accesul la concertul pe care Scorpions îl va susţine joi seară la Zone Arena din Bucureşti se va face începând cu ora 16.00, iar trupa germană va urca pe scenă la ora 20.00, informează organizatorii, Project Events.

La Zone Arena se poate ajunge utilizând mijloacele de transport în comun: metroul până la staţia Aurel Vlaicu sau Ştefan cel Mare şi/sau RATB – tramvaiul 5 sau linia 110. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât spectatorii care vor sosi cu autoturisme sunt sfătuiţi să parcheze în zone mai îndepărtate.

Accesul se va face prin două intrări, ambele din Barbu Văcărescu, fiecare dintre ele deservind câteva zone, după cum urmează: intrarea 1, pentru Golden Ring, tribunele A, B, C, D şi E, tribuna VIP, zona specială pentru persoanele cu dizabilităţi şi presa acreditată la concert, şi intrarea 2, pentru gazon A şi gazon B.

Toate informaţiile legate de acces sau eventualele modificări vor fi afişate pe www.projectevents.ro.

Show-ul trupei Scorpions face parte din turneul mondial de adio „Get Your Sting And Blackout World Tour”. Turneul este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult