Acasa MagazinLife Trupul lui Paul Walker va fi incinerat

Trupul lui Paul Walker va fi incinerat

scris de L.M.
9 afisari

Trupul actorului Paul Walker, starul seriei „Fast & Furious” care și-a pierdut în mod tragic viața la 30 noiembrie, în urma unui accident de mașină, va fi incinerat, iar cenușa sa va fi îngropată la sfârșitul acestei săptămâni la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, conform E! News.

Trupul lui Paul Walker va fi incinerat

Trupul lui Paul Walker va fi incinerat

Rămășițele pământești ale lui Paul Walker au fost înapoiate marți familiei. La ceremonia funebră vor participa doar membrii familiei. Va mai fi organizat un serviciu comemorativ doar pentru prieteni și familie, la care vor participa și colegii de pe platourile de filmare ale seriei „Fast & Furious„, dar data și locația acestui serviciu funebru nu au fost dezvăluite.

Între timp, Ricardo Miller, profesorul de jiu-jitsu al lui Paul Walker, care l-a ajutat timp de 9 ani la realizarea scenelor de bătaie din filmele celebrei serii, a anunțat că-l comemorează pe Paul oferindu-i o centură neagră onorifică.

Actorul american Paul Walker și-a pierdut viața la 40 de ani, într-un accident de mașină, la Los Angeles. Conform presei din SUA, actorul circula într-un automobil condus de unul dintre prietenii săi. Mașina s-a lovit de un stâlp și a luat foc, iar ambii pasageri au murit în incendiu. Walker a jucat în cinci dintre cele șase pelicule ale seriei, iar în prezent participa la filmările celei de-a șaptea părți. El interpreta rolul unui agent de poliție infiltrat în universul curselor ilegale de mașini.

Fast & Furious‘, mare succes al casei de producție Universal Pictures, a realizat încasări de 2,4 miliarde de dolari. Prima peliculă a fost prezentată publicului în 2001, iar cea mai recentă urmează să aibă premiera în 2014.

5 comentarii

urbos 12-12-2013 - 16:44

Dupa ce-a luat foc, acuma il si incinereaza.

digital 12-12-2013 - 17:03

nu contează cine a fost individul ăsta,no name, no shape!
singurul lucru care contează la amerloci e……
‘Fast & Furious‘, mare succes al casei de producție Universal Pictures, a realizat încasări de 2,4 miliarde de dolari. Prima peliculă a fost prezentată publicului în 2001, iar cea mai recentă urmează să aibă premiera în 2014.

tipic amerloc!

pathfinder 12-12-2013 - 17:32

Ce-i tipic „amerloc”:
1. ca individu asta a crapat?
2. ca Fast & Furious a avut succes?
3. sau altceva?

digital 12-12-2013 - 17:40

3.imbecilitatea pe care o afișezi , printr-o fudulie neînțeleasă de absolut nimeni!
******

adică nimeni nu te bagă-n seamă, doar tu singur!

remarca mea chiar nu te bagă-n seamă, e doar o simplă remarcă!

pathfinder 12-12-2013 - 17:46

Deci nu era nimic tipic „amerloc”.
Dar trebuia sa inchei cu ceva impotriva „amerlocilor”.
N-asa degetel?

Pe cale de consecinta, tu vorbesti de:
„imbecilitatea pe care o afișezi”???
Uita-te in oglinda!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult