Acasa MagazinLife Ucis de popcorn la Black Swan

Ucis de popcorn la Black Swan

scris de M.A.
4 afisari

Un bărbat a fost împuşcat mortal în timpul proiecţiei filmului „Lebăda neagră/ Black Swan” într-un cinematograf din Riga, deoarece făcea prea mult zgomot în timp ce mânca floricele de porumb.

Ucis de popcorn la Black Swan

Poliţia letonă a arestat deja un bărbat în vârstă de 27 de ani, suspectat de comiterea crimei. Spectatorul în vârstă de 42 de ani a murit după câteva ore la spital, rănile suferite fiind mult prea grave pentru a putea fi salvat, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc în seara de sâmbătă, la un multiplex din centrul oraşului Riga, unde era proiectat filmul „Lebăda neagră/ Black Swan„. Potrivit unor martori citaţi de agenţia letonă de presă Leta, totul a început după ce unul dintre spectatori a fost atenţionat de agresor că face prea mult zgomot în timp ce mănâncă popcorn.

FilmulBlack Swan„, o dramă psihologică a cărei acţiune este plasată în universul baletului profesionist, a primit cinci nominalizări la premiile Oscar, urmând să concureze inclusiv la categoriile „cel mai bun film”, „cea mai bună actriţă în rol principal” (Natalie Portman) şi „cel mai bun regizor” (Darren Aronofsky).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult