Acasa MagazinLife Udrea la cratiţa lui Dinescu

Udrea la cratiţa lui Dinescu

scris de L.M.
21 afisari

Elena Udrea i-a spus lui Mircea Dinescu, în emisiune acestuia de pe Realitatea TV, Politică şi delicateţuri: „Mai încerc şi bucătăria, aşa, mai nou!”.

Udrea la cratiţa lui Dinescu

Udrea a povestit şi despre restaurantul pe care l-a avut în urmă cu zece ani şi chiar a dezvăluit că uneori îşi servea clienţii chiar ea. „Am avut un restaurat, se numea Casa Orange, era la Dorobanţi, acum este un restaurant acolo, practic am închiriat o vilă, era locuinţă şi am făcut restaurant. Era în 2002 şi deşi eram avocat am spus să îmi completez veniturile, având în paralel această afacere.

Mi-amintesc că stăteam până diminaţa, încercam să servesc şi eu la masă clienţii, ajutam la bucătărie, doar-doar o reuşi să fie o afacere de succes. După un an de zile, văzând că mai mult cheltuiam acolo banii pe care îi câştigam în avocatură, am decis să închid. Dar s-a făcut alt restaurant acolo, acum merge”, a relatat Elena Udrea.

Udrea l-a însoţit pe poetul Mircea Dinescu în bucătăria restaurantului său. Dinescu a pregătit pentru şefa PDL Bucureşti macrou cu sos de roşii cherry prăjite şi ardei copt, Udrea declarându-se mare amatoare de peşte. Fostul ministru l-a ajutat cu câte ceva pe Dinescu în pregătirea mâncării. Astfel, ea a tocat ardei şi ceapă. „Cei care se întrebau ce mai face Elena Udrea…Unii au o satisfacţie: „, a spus Udrea râzând.

7 comentarii

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 17:02

Nutzica a fost splendida astazi, pacat ca se discrediteaza cu poyetul portofel ,care este pe zi ce trece mai penibil. Noroc ca nu l-a adus pe rudarul Tanase, iar TZAGANA hacordeonista a facut adevaratul deliciu in bucataria mosierului absolvent de FANE POMANA. Nutzicoo -nu te discredita !

Ciu Huhu 25-03-2012 - 17:23

CRAPI BOULE PARPANGHEL, nu mai IMPUTII retardatule INTERNETUL!

digital 25-03-2012 - 17:34

îți dai seama cum și-o trage ăsta cu tomi,când sunt singurei,dacă a ajuns să o venereze pe nutzica?!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 18:50

Da.

Pertinax de Montcrabeau 25-03-2012 - 18:27

Cand am vazut pe ecran hepatita-C, am schimbat canalul.

Ciu Huhu 25-03-2012 - 18:54

Pai tu esti si Hepatita si cu tot neamul tau esti si CANCERUL lumii!!!

Parpanghel ordinar, iti schimbi cu nerusinare nick-urile, tu, Tomi si toti evreii!!!!!!

digital 25-03-2012 - 18:54

uite un om,inteligent…a știut cum trebuie procedat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult