Acasa MagazinLife Udrea, pantalonii strâmţi şi Băsescu

Udrea, pantalonii strâmţi şi Băsescu

scris de L.M.
622 Afisari

Elena Udrea a avut la ministerul Dezvoltării şi Turismului, pe care l-a condus în Cabinetul Emil Boc, cea mai bună absorbţie a fondurilor europene a declarat preşedintele Traian Băsescu, duminică la Pro TV.

Udrea, pantalonii strâmţi şi Băsescu

‘Unii au fost foarte buni. Este ţinta obişnuită Elena Udrea, dar trebuie să vă spun că a avut cea mai bună absorbţie. Ne place, nu ne place, cum era ea cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmţi, a avut cea mai bună absorbţie a fondurilor europene’, a spus Băsescu, întrebat dacă regretă plecarea vreunui ministru democrat-liberal din Guvernul Emil Boc, cum ar fi fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.
El a mai precizat că a fost necesară schimbarea Guvernului Boc pentru că se ajunsese la o erodare a încrederii cetăţenilor în Executiv şi că într-o perioadă de criză orice putere politică face astfel de schimbări. ‘Din punctul meu de vedere, este un drept la liberă exprimare să strigi: demisia ‘, a mai spus Băsescu, întrebat dacă el consideră că vor mai continua protestele din Piaţa Universităţii.

8 comentarii

प्रिंस Parpanghel Carpathians 11-03-2012 - 13:48

Leana lu’h cucos a fost EXTREMMe de Eficienta in ABSORBTIA Fondurilor EXTERNE si …interne . Daca TRAIAN BASESCU face o astfel de constatare, inseamna ca STIE EXACT despre …CALLitatile NUTZICii !

remi 11-03-2012 - 13:49

A fost ,deci,cea mai buna ministreasa a guvernului Boc.Huo,chiorule,chiar nu-ti e rusine?Nu mai vreau sa ajungi la cimitir,vreau sa ajungi la Balacaeanca…

digital 11-03-2012 - 13:58

,,,absorbția,OB-urilor a fost…magnifică și în TOTALITATE!adică 100%!
bravo nutzii…după ce ți le-a absorbit,le-ai aruncat,poporului…ștoarfă,mică!?

vasile1 11-03-2012 - 14:57

Ce ti-e si cu internetul asta , lasa toti tampitii sa-si verse laturile peste tot.

virginica 11-03-2012 - 20:22

acesti tampiti de care vorbesti stimate Vasile, sunt niste rebuturi umane care strica atmosfera ! Nu stii treba aia?! „nu te pune cu prostii pentru ca te coboara la mintea lor si te bat cu experienta”

Ciu Huhu 13-03-2012 - 08:37

Va plateste bine stapinul vostru, dictatorul Basescu?

Chris P. 12-03-2012 - 23:25

nu stiu cum face ea, Nuti, dar iata ca strange iar comment-uri, insa si acum ca si alte dati , nefacand nimic, absolut nimic…

Ciu Huhu 13-03-2012 - 08:38

A fura miliarde de euro insemna a nu face nimic?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult