Acasa MagazinLife Ultimele amănunte despre sinuciderea lui Robin Williams

Ultimele amănunte despre sinuciderea lui Robin Williams

scris de L.M.
4 afisari

Primele rezultate ale anchetei în cazul morții lui Robin Williams arată spre sinucidere, a anunțat poliția, care a precizat că actorul a fost găsit cu o curea în jurul gâtului și tăieturi pe încheietura mâinii stângi, relatează AFP.

Ultimele amănunte despre sinuciderea lui Robin Williams

Aceste tăieturi nu sunt totuși cauza principală a decesului, atribuit „în primul rând” unei „sinucideri prin asfixiere din cauza spânzurării„, a declarat locotenentul Keith Boyd într-o conferință de presă, menționând că „nu ar exista semne de luptă”, dar că ancheta continuă. Ofițerul de poliție a descris ultimele detalii ale vieții legendarului actor, care avea 63 de ani, era căsătorit și cu trei copii.

Luni în jurul orei 11.55 /18.55 GMT/, un apel de urgență a fost dat și un „adult de sex masculin inconștient care nu mai respira a fost localizat” la domiciliul său din Tiburon, un oraș din apropiere de San Francisco, în vestul Statelor Unite.

Bărbatul a fost declarat mort șapte minute mai târziu și „identificat ca fiind Robin Williams„. Informațiile disponibile indică faptul că „ar fi căutat să fie ajutat pentru /tratarea/ depresiei”. Soția sa l-a văzut ultima dată în viață duminică la 22.30 înainte de a merge la culcare și când a plecat de acasă în dimineața următoare ea „a crezut că el încă doarme”.

Asistentul personal al actorului a dat alerta după ce a bătut la ușă fără a primi răspuns la 11.45 ora locală. El l-a găsit cu o „curea în jurul gâtului” și un cuțit alături.

1 comentariu

BULA 13-08-2014 - 08:40

E cusuta cu ata alba !
Cred ca a fost omorat de cineva, poate de ala care ii vindea drogurile. Sau o fi mana lunga a CIA, ca incurcate sunt caile Domnului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult