Acasa MagazinLife Ultimele aplauze pentru Annie Girardot (Video)

Ultimele aplauze pentru Annie Girardot (Video)

scris de A.P.
13 afisari

Numeroase personalităţi ale cinematografiei au participat vineri la funeraliile lui Annie Girardot. Dar şi sute de oameni, care au vrut să-şi ia ultimul rămas bun de la marea actriţă.

Annie Girardot, ultimul rămas bunClaude Lelouch, Gerard Darmon, Jean-Paul Belmondo, Jack Lang, Jean-Pierre Marielle, Jane Birkin, Mireille Darc care a venit împreună cu fostul ei soţ Alain Delon au luat loc în băncile Bisericii Saint-Roch din Paris, unde a avut loc ceremonia funerară pentru Annie Girardot, decedată luni, ca urmare a maladiei Alzheimer. Ceva mai devreme, sosise Line Renaud la braţul ministrului Culturii, Frédéric Mitterand.

Ultimele aplauze pentru Annie GirardotO mare inimă din trandafiri roşii cu înscrisul “Vive la vie!” (Trăiască viaţa!), semnat de Giulia, fiica lui Annie şi Lola, nepoata ei, a fost aşezată în strana corului.

O jerbă de flori de la Isabelle Adjani era dedicată “Neuitatei mele mămici-cinema”. O alta purta semnătura lui Nicolas Sarkozy.

Alain Delon a recitat o poezie a lui Jacques Prévert

În timpul binecuvântării, Claude Lelouch a ţâşnit din bancă şi, cu faţa scăldată de lacrimi, a cerut asistenţei să aplaude în picioare pentru “filmul pe care Annie deja îl toarnă cu Marele Regizor”. Minute în şir, biserica a răsunat de aplauzele celor prezenţi.


Annie Girardot, moartă luni, la vârsta de 79 de ani, a fost înmormântată la cimitirul Père Lachaise.

2 comentarii

Aolica 04-03-2011 - 18:12

Asta este, oamenii mari se duc dintre noi, dar huhuietii si urbosii raman.

Huhu Ciu 04-03-2011 - 19:07

Ba amaritule propagandist portocaliu-pedelist, i-ati adio de la ciolan, tu si cei ca tine!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult