Acasa MagazinLife Ultimul dans. A murit la nunta de platină în braţele soţiei

Ultimul dans. A murit la nunta de platină în braţele soţiei

scris de Matei Iliescu
2 afisari

Un stră-străbunic şi-a sărbătorit a 70-a aniversare a nunţii dansând cu soţia, apoi s-a prăbuşit în faţa familiei, suferind un atac de inimă fatal.

A dansat cu soţia şi a murit la nunta de platinăWilliam Benton, de 89 de ani şi soţia sa Peggy, de 90, erau înconjuraţi de peste 30 de membri ai familiei, în localul Vine Inn din Romsey, comitatul Hampshire.

Familia angajase un imitator al lui Frank Sinatra să cânte fericitului cuplu piesa “New York, New York”, pentru un dans după cina copioasă cu trei feluri de mâncare.

La numai două minute după dans, bătrânul Benton s-a prăbuşit fără suflare, scrie Daily Mail.

Nepoata Georgina Benton, de 35 de ani, spune că bunicul ei era foarte fericit că a apucat să-şi serbeze nunta de platină şi “nu exista mod mai frumos de a pleca”.

Au avut o minunată nuntă de platină. A murit după un ultim dans cu soţia

William şi Peggy Benton au trăit 70 de ani fericiţi împreună

Buni e împietrită. A mers împreună cu bunicul în locul lor preferat din adolescenţă şi acum, după 70 de ani, trebuie să înceapă o nouă viaţă, singură.”

“Este o poveste tragică”, mai spune Georgina, “dar familia este consolată că a murit fericit şi înconjurat de cei dragi.”

“Şi-a terminat masa, a tăiat tortul şi a pozat pentru fotografi cu toţi copiii, nepoţii şi strănepoţii, înainte de a merge în ring pentru ultimul dans. Toată lumea făcea o atmosferă extraordinară, aplauda, în vreme ce el dansa cu Buni pe melodia New York, New York. Era înnebunit după Sinatra, avea un zâmbet uriaş pe faţă.

Apoi, brusc i s-a făcut rău”, povesteşte nepoata cu duioşie.

“Din fericire, avem o mulţime de fotografii  minunate de la aniversare. Bunicii mei nu au avut o poză de la nuntă, din cauză că era război şi o grămadă de soldaţi făceau coadă să se căsătorească.”

A murit la a 70-a aniversare a nunţii, după un ultim dans cu soţia

William şi Peggy tineri şi fericiţi. Au rămas împreună până când moartea i-a despărţit

Cuplul s-a cunoscut în 1939. Au urmat multe întâlniri, le plăcea să meargă la cinema. S-au căsătorit în 1941, cu trei luni înainte ca William să fie trimis pe front. Când s-a terminat războiul, şi-a luat o slujbă la docuri, unde a rămas până la pensie.

Doamna Benton spune: “Cu toţii eram foarte mândri de el. Era un om atât de amabil şi delicat, încât toată lumea care îl cunoştea dorea să fie ca el. O să ne lipsească enorm”.

William Benton lasă în urmă o soţie de 90 de ani, doi copii, şase nepoţi şi doisprezece strănepoţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult