Acasa MagazinLife Ultimul episod din serialul Moştenirea la Pro TV!

Ultimul episod din serialul Moştenirea la Pro TV!

scris de Ziua Veche
55 afisari

Vineri se decide soarta lui State şi a lui Fabrizio, în ultimul episod al serialului Moştenirea de pe Pro TV.

Vineri se decide soarta lui State şi a lui Fabrizio, în ultimul episod al serialului Moştenirea de pe Pro TV.  Rivali de moarte, State (Gheorghe Visu) şi Fabrizio (Cristi Iacob) au o ultimă confruntare, care va decide viitorul celor doi.  Surprize, răsturnări de situaţie şi doua nunţi îi aşteaptă vineri seara pe fanii serialului Moştenirea. Nu vor lipsi muzica, surprizele şi rochiile extravagante şi extrem de colorate. Flacăra a pregătit o ţinută specială, la fel şi Rodia care le va lua ochii telespectatorilor cu un look electrizant, informează site-ul Pro TV. Episodul final din “Moştenirea” are şi invitaţi speciali. Florina Cercel, Virginia Rogin, Andreea Pătrascu şi Denis Stefan, actori  a caror poveste a început in “Inima de ţigan”, revin alaturi de clanul Potcovaru în momente extrem de importante pentru ei. “Nu-mi vine să cred că e ultima zi. Am trăit atţt de multe momente aici încât aş putea să scriu o carte.  Eu mi-am format aici o familie de care nu e uşor să te desparţi!”, a povestit Carmen. “Am un sentiment de tristeţe. M-am obişnuit cu State, face parte din viaţa mea şi în acelaşi timp ştiu că trebuie să îl dau puţin pe uşă afară şi o fac oricât de mult din mine rupe chestia asta. Am intrat într-un fel de a gândi, de a formula idei, fraze, glume, care o să-mi lipsească”, mărturiseşte Gheorghe Visu la finalul unei saga în care State Potcovaru a devenit mai mult decât un personaj.Rivali de moarte, State (Gheorghe Visu) şi Fabrizio (Cristi Iacob) au o ultimă confruntare, care va decide viitorul celor doi.  Surprize, răsturnări de situaţie şi doua nunţi îi aşteaptă vineri seara pe fanii serialului Moştenirea. Nu vor lipsi muzica, surprizele şi rochiile extravagante şi extrem de colorate. Flacăra a pregătit o ţinută specială, la fel şi Rodia care le va lua ochii telespectatorilor cu un look electrizant, informează site-ul Pro TV.

Episodul final din “Moştenirea” are şi invitaţi speciali. Florina Cercel, Virginia Rogin, Andreea Pătrascu şi Denis Stefan, actori  a caror poveste a început in “Inima de ţigan”, revin alaturi de clanul Potcovaru în momente extrem de importante pentru ei.

“Nu-mi vine să cred că e ultima zi. Am trăit atţt de multe momente aici încât aş putea să scriu o carte.  Eu mi-am format aici o familie de care nu e uşor să te desparţi!”, a povestit Carmen. “Am un sentiment de tristeţe. M-am obişnuit cu State, face parte din viaţa mea şi în acelaşi timp ştiu că trebuie să îl dau puţin pe uşă afară şi o fac oricât de mult din mine rupe chestia asta. Am intrat într-un fel de a gândi, de a formula idei, fraze, glume, care o să-mi lipsească”, mărturiseşte Gheorghe Visu la finalul unei saga în care State Potcovaru a devenit mai mult decât un personaj.

2 comentarii

Arnautoiu Adrian 30-05-2011 - 21:26

serialul mostenirea a fost bestial de frumos ma intereseaza daca mai continua serial pe pro tv

urbos 30-05-2011 - 23:02

Stai linistit, tigania o sa continue destul in tara asta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult