Acasa MagazinLife Un american si-a facut 1.501 piercing-uri intr-o zi

Un american si-a facut 1.501 piercing-uri intr-o zi

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Un american din statul Wyoming a doborat recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri realizate intr-o singura sedinta, dupa ce a fost strapus cu 1.501 ace, care i-au fost infipte in zona spatelui si a picioarelor, a anuntat, luni, presa locala.


 
Ed Burns a depasit fostul record cu 304 piercing-uri si va fi inscris in Guinness Book, dupa ce performanta sa va fi omologata. Fixarea piercing-urilor a avut loc in fata unui grup de 100 de curiosi, in studioul de tatuaje „Pain for Sale” din oraselul Gillette, potrivit Gillette News Record, citat de Mediafax. Potrivit martorilor, Ed Burns nu s-a miscat deloc in timpul celor 4 ore si 27 de minute cat a durat acest supliciu voluntar, clipind din ochi doar atunci cand acele i-au strapuns pielea din spatele genunchilor, o zona in care pielea este, de regula, foarte sensibila.

„Este un monstru. Credeam ca va geme sau va face ceva de genul acesta. Dar, daca l-am fi lasat, cred ca ar fi adormit”, a declarat Robert Benson, cel care a realizat cele 1.501 de piercing-uri.Odata doborat vechiul record Guinness, piercing-urile au fost scoase unul cate unul. Insa nu toate, doar 1.500 dintre ele, deoarece Ed Burns a decis sa il pastreze pe cel de-al 1.501-lea, un piercing in forma unei mici haltere, ce i-a fost fixat la ceafa.

0 comentariu

Crucea ma-sii 13-09-2010 - 11:17

Ce mai asteptam? Il stie o tara intreaga de ordinar ce e. A fost dovedit cu mina in punga la furat. Ce mai asteptam? Cind il atirnam de un copac undeva in centrul Constantei?

Cacamasiinbarbalui 13-09-2010 - 13:21

E timpul sa-ncercati si chestia pe care Alexandru Ioan Cuza A FACUT-O:

LASATI’I SARACI !!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult