Acasa MagazinLife Un britanic face închisoare pentru ca şi-a omorât hamsterul

Un britanic face închisoare pentru ca şi-a omorât hamsterul

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Anthony Parker (29 de ani) a fost condamnat la nouă săptămâni de închisoare pentru că şi-a ucis hamsterul, băgându-l într-un cuptor cu microunde, în timpul unei dispute cu logodnica sa. Britanicul a recunoscut în faţa unui tribunal din Hartlepool, nord-estul Angliei, că şi-a ucis hamsterul, beat fiind, în timpul unui conflict cu prietena sa.

“Nu vroiam să-l omor. Era cel mai bun hamster pe care l-am avut, o chema Suzie”, a spus acesta în faţa instanţei, potrivit Mediafax. Acesta a pledat vinovat în faţa acuzaţiilor de cauzare a unor suferinţe inutile hamsterului, băgându-l într-un cuptor cu microunde pornit. Poliţiştii au găsit hamsterul, ars, într-o pubelă din apropierea domiciliului acuzatului, iar autopsia a confirmat că acesta a murit din cauza radiaţiilor. Avocatul lui Parker a susţinut, în faţa instanţei, că acesta nu are antecedente penale şi a subliniat că moartea lui Suzie a fost rapidă, deci că aceasta nu a suferit mult.

0 comentariu

DANEZU 21-09-2010 - 11:27

Acum doua luni, ministru Oprea promitea ca la terminarea anchetei privind cauzele producerii acestui accident militar, tragic, militarii decedati vor fi inaintati in grad, cu acordarea unor decoratii si distinctii militare precum si facilitati sociale si financiare pentru sotiile acestora. Uite ca a venit si ziua aceea in care acest ministru al apararii se tine de un cuvant dat. Sper sa se tina de toate.

Petrisor 21-09-2010 - 11:52

Vinovatul pentru tragedie este ministrul ATANASIU, care a refuzat achizitionarea a 3 avioane noi pentru Fortele Aeriene, chiar daca seful Statului major al fortelor aeriene a solicitat de 3 ori prin memoriu de achizitie necesitatea acestora. ATANASIU sa plateasca, iar OPREA sa ii onoreze pe bietii oameni care au murit din ignoranta lui ATANASIU?

Emil 21-09-2010 - 12:30

Pai normal, cine era sa plateasca greselile unui politician ignorant si incompetent? Tot un militar!

Xenopol 21-09-2010 - 13:11

Din pacate astfel de tragedii se intampla peste tot in lume, iar gestul ministrului de a-i decora postmortem dar si de a le propune sotiilor sau sotilor celor decedati un serviciu in cadrul structurii sunt gesturi care pot constitui pentru rudele celor decedati un sprijin insemnat

Dan Ene 21-09-2010 - 13:50

Eu nu am mai auzit pana acum sa le dea de munca la neveste… De apreciat, mai ales pentru un politruc!!!

Zaharia 21-09-2010 - 15:20

Era normal sa nu fie gasit nici un vinovat dintre cei aflati la bordul avionului daca tinem cont ca aparatul de zbor era si asa vechi, mai degraba au fost cu totii curajosi sa urce in acel avion. De apreciat si grija ministrului pentru rudele victimelor.

simina 21-09-2010 - 17:38

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei morti. Pentru ei nu se mai poate face nimic in aceasta situatie, asa ca e bine ca macar la familiile lor s-a gandit cineva.
Vinovatii sunt mortii intotdeauna. Sa vedem ce facem cu cei care au ramas.

Elena 22-09-2010 - 07:04

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace, au murit nevinovati din ignoranta altora…Macar ministrul se mai preocupa de viata familiilor celor decedati… surprinzator, de asta merita o vorba buna

Ioana 22-09-2010 - 09:13

Frumos din partea ministrului sa angajeze vaduvele…Un gest onorabil

Gherman 22-09-2010 - 09:56

Trist cand se intampla astfel de tragedii. Ma uit la pozele lor si vad ca toti erau tineri, in floarea varstei. Chiar daca nimic nu ii mai aduce inapoi pe acesti oameni, sistemul din care fac parte trebuie sa ajute rudele si pe supravietuitori atat prin recunoastere onorifica, cat si materiala.

cutremuratu 22-09-2010 - 10:24

Pentru ca noi suntem niste tampiti si nu stim sa le acordam atentia cuvenita si dotarile necesare atat cat sunt in viata. Sa ne fie rusine, POPOR ROMAN INGRAT! Si chiar daca OPREA a facut un gest laudabil, sa ii fie rusine si lui ca isi pune pupincuristii sa il laude mereu pe forumul asta. De fapt, cred ca este o singura peroana, care folosteste mai multe nickname-uri. Schimba, ba, macar stilul, idiotule! Ca te dai de gol.

ALECU 22-09-2010 - 11:48

Vinovatii sunt in primul rand cei care au taraganat de-a lungul timpului dotarea corespunzatoare cu tehnica a celor care se antreneaza. Ei sunt adevaratii vinovati. Ii stie toata lumea dar nimeni nu le spune nimic

Alexe 22-09-2010 - 14:06

Chiar daca si-au pierdut viata in antrenamentele de zi cu zi ale armatei, ei sunt pentru tara eroi, trebuiesc cinstiti si comemorati ca eroii, precum cei din Irak si Aganistan. Prin avansarea lor in grad, si conferirea unor inalte distinctii militare de catre ministrul Gabriel Oprea, armata isi cinsteste cum se cuvine eroii.

eroi sunt inca 08-10-2010 - 10:08

conform legii sunt obligati sa angajeze pe functi echivalente cu pregatirea sotiile militarilor decedati in misiune, daca aceste doresc. Nu au facut nimic in plus decat ceea ce erau obligati. Daca voiau sa faca ceva cu adevarat le angajeau si pe logodnice, iar solutia data la aceasta problema a fost de-a dreptul jenanta.

MARIUS Matache 12-10-2010 - 15:52

Vad ca stiti despre regulamente si legi militare. Spuneti-mi concret la ce lege (nr/an) faceti referire cand vorbiti despre angajarea sotiei/membrilor familiilor in functia echivalenta celor decedati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult