Acasa MagazinLife Un câine a fost condamnat la moarte prin lapidare

Un câine a fost condamnat la moarte prin lapidare

scris de L.M.
4 afisari

Un tribunal rabinic din Israel a emis o sentinţă de condamnare la moarte pe numele unui câine.

caine_condamnat_la_moarteMagistraţii au considerat că animalul este, de fapt, un avocat secular reîncarnat, care i-ar fi insultat în urmă cu 20 de ani pe judecătorii tribunalului.

Când câinele a intrat în sala de judecată, unul dintre judecători şi-a amintit că predecesorii săi au blestemat avocatul în urmă cu 20 de ani, cerând lui Dumnezeu să pună sufletul omului în corpul unui câine, animal necurat, potrivit religiei iudaice.

Tribunalul rabinic a condamnat câinele la moarte prin lapidare, dar căţelul a reuşit să scape din clădirea instanţei înainte de executarea sentinţei, relatează Rador.

8 comentarii

YAAKOV 19-06-2011 - 09:38

Iata dovada ca evreii nu sunt nici mai buni si nici mai destepti decat altii. Si la ei grosul populatiei este alcatuit din tampiti.

Ciu Huhu 19-06-2011 - 11:07

Bravo ciinelui ca le-a dat prostilor cu tifla! :))))

Ciu Huhu 20-06-2011 - 08:34

Am glumit, exista dovezi ca exista reincarnare, prin hipnoza si LSD SE POT ACCESA INFORMATII DIN VIETILE TRECUTE ALE FIECARUIA, ASTA REIESE DIN CARTILE LUI STANISLAV GROF, ale lui Michael Newton si din alte carti si din povestile celor ce au fost hipnotizati sau drogati cu LSD!

urbos 19-06-2011 - 17:49

Este cunoscut faptul ca sobolanii se reincarneaza in ji dani si invers, asa ca e nepotrivit ca sobolanii sa condamne cainii. Evident cainele stia el ce stia…Tz tz tz.

YAAKOV 19-06-2011 - 18:58

Sunt jidanii mai ai dracului, dar ia in calcul si prostia imensa si lasitatea romanilor. Nu i-am vazut sa se opuna in vreun fel la distrugerile de dupa ’89, din economia nationala.
Ba chiar au fost complici, unii dintre ei. Nu vezi si pe forumul asta cat de multi tampititi sunt ? Nu se pot exprima logic, doar se cearta.
Vezi cat de insistenti sunt cei doi agenti ai spionajului maghiar care arunca cu rahat in noi ? De ce nu sar pe ei mii de forumisti romani, sa-i faca tzandari ? Trebuie sa stam noi, cei cativa care suntem activi, sa pierdem timpul cu contraatacuri la adresa bozgorilor. Macar agentii bozgori sunt in timpul serviciului si sunt platiti.

Ciu Huhu 19-06-2011 - 19:59

Acilea-s de acord cu matale, sper totusi sa nu fi servitorul lui Basescu, te suspectez in continuare!

andrei. 20-06-2011 - 09:07

de cand contine religia iudaica povesti cu reincarnari???
ceva pute…

roy 21-06-2011 - 11:15

Stire dezmintita, ziarul Maariv si-a cerut scuze (probabil fiind amenintzat ca va fi dat in judecata).

Cacanarii antisemiti vor ramane si de data asta cu buzele umflate.

Vedeti-va bai de Romania voastra ca tzara arde si baba (adica voi) e cu ochii pe altii.

Gretosilor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult