Un milion de dolari pentru 45 de minute VIDEO | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Un milion de dolari pentru 45 de minute VIDEO

Un milion de dolari pentru 45 de minute VIDEO

scris de C.P.
4 afisari

Fostă membră a grupului Pussycat Dolls, cântăreaţa Nicole Scherzinger, a fost plătită cu un milion de dolari pentru un concert de 45 de minute, pe care l-a susţinut joi seară la Dubai.

Nicole Scherzinger. Un milion de dolari pentru 45 de minute

„Nici chiar Nicole nu poate să refuze o astfel de sumă. Acel concert nu i-a răpit prea mult timp din programul ei, pentru că a fost dusă şi adusă din Dubai cu avionul, la clasa I”, a declarat o sursă pentru The Sun. Artista, care face parte din juriul ediţiei britanice a emisiunii-concurs „X Factor„, a susţinut acest concert la Dubai World Trade Centre, la invitaţia băncii NDB din Emiratele Arabe Unite, iar onorariul impresionant şi biletele de avion la clasa I ce i-au fost oferite de organizatori s-au dovedit a fi greu de refuzat, informează contactmusic.com.

Vineri, cântăreaţa a luat din nou avionul şi a mers la Los Angeles, unde lucrează pentru noul ei album. Potrivit presei britanice, Nicole Scherzinger urmează să fie înlocuită în juriul emisiunii „X Factor” din Marea Britanie în noul sezon al show-ului, iar locul ei va fi preluat de cântăreaţa Mel B.

Nicole Scherzinger, în vârstă de 34 de ani, s-a remarcat în calitate de solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 – 2009, câteva piese de succes, precum „Don’t Cha”, „Stickwitu”, „Beep”, „Buttons”, „When I Grow Up”, „I Hate This Part” şi „Jai Ho! (You Are My Destiny)”. În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public – „Whatever U Like” şi „Baby Love”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult