Acasa MagazinLife Un om fără adăpost a câștigat 2 milioane de euro la LOTO

Un om fără adăpost a câștigat 2 milioane de euro la LOTO

scris de C.S.
0 afisari

Un om fără adăpost din Ungaria a dat lovitura la LOTO. Bărbatul în vârstă de 55 ani a câștigat marele premiu de 2 milioane de euro, după ce a cumpărat cu ultimii bani biletul câştigător.

Un om fără adăpost a câștigat marele premiu al loteriei ungare.

„M-am rugat la Dumnezeu să îmi trimită nişte bani, dar nu atât de mulţi”, a spus Laszlo Andraschek într-un interviu acordat televiziunii RTL Klub.

„Nu voiam decât să am o viaţă normală, nimic mai mult”, a adăugat bărbatul, în vârstă de 55 de ani, care a povestit cum şi-a cheltuit ultimii bani pe un bilet la loto, cumpărat de la o loterie din Gara Györ – localitate situată la 110 kilometri de Budapesta – cu o zi înainte de extragere, în luna septembrie 2013.

Cu banii câştigaţi la loterie, Laszlo Andraschek a cumpărat o casă pentru el şi soţie, precum şi o locuinţă pentru cei trei copii. De asemenea, şi-a ajutat fraţii cu bani şi a cumpărat o maşină modestă.

Singura lui extravaganţă a fost să cumpere un televizor cu ecran plat pentru a urmări meciurile de fotbal.

„Mai am încă două proiecte: să îmi vizitez fratele, care locuieşte în Canada, şi să înfiinţez o fundaţie pentru ajutorarea persoanelor alcoolice”, a mai spus bărbatul, care s-a confruntat, la rândul său, cu alcoolismul şi care nu mai bea de cinci ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult