Acasa MagazinLife Un orb vede iar după ce a vorbit cu poza soţiei moarte

Un orb vede iar după ce a vorbit cu poza soţiei moarte

scris de Matei Iliescu
1 afisari

Un pensionar orb, căruia doctorii i-au spus că nu va mai vedea vreodată, şi-a redobândit văzul după ce a vorbit cu poza soţiei decedate, înainte de a merge la culcare.I-a revenit vederea după ce a vorbit cu soţia moartă

George cu poza soţiei moarteGeorge Hudspeth şi-a pierdut vederea la zece ani după ce a fost diagnosticat cu degenerescenţă maculară. De un an era complet orb şi se resemnase să trăiască pentru tot restul vieţii în întuneric.

Dar săptămâna trecută vederea i-a revenit la câteva clipe după ce a luat în braţe poza soţiei sale Sheila, decedate de pneumonia în noiembrie 2009, la vârsta de 51 de ani.

Fostul ofiţer de 76 de ani din Daventry, Northamptonshire, a fost atât de încântat de revenirea vederii, încât a stat până dimineaţa să se uite la televizor, de teamă să nu orbească iar, scrie Daily Mail.

“Nu am nici o explicaţie. Văd la fel de bine ca orice om normal. Nu aş putea fi mai fericit”.

Doctorii îi spuseseră că nu va mai vedea niciodată. Atât tatăl cât şi sora lui Hudspeth au orbit din cauza aceleiaşi afecţiuni.

Iată cum descrie fostul ofiţer momentul miraculos: “Stăteam la televizor şi ascultam, încercând să urmăresc povestea. În timpul reclamelor, m-am întors spre stânga, unde ţin o poză cu soţia mea. În fiecare seară stau de vorbă cu ea. Am luat poza în mână ca să-i spun ce am mai făcut. Când m-am uitat înapoi la televizor, am văzut imaginea clar, cu toate culorile. M-am speriat groaznic. Am crezut că îmi pierd minţile.”

Graţie miracolului, George şi-a văzut pentru prima oară nepoţica în vârstă de cinci luni.

“Nu sunt o persoană religioasă, nu cred în Biblie, dar cred în lumea spiritelor”, zice Hudspeth.

După trei vizite la cabinetul oculistului său, acesta nu a putut oferi o explicaţie ştiinţifică a miracolului. Un purtător de cuvânt al Macular Disease Society a declarat că remisia acestei boli este imposibilă şi a presupus un diagnostic greşit.

Odată cu vederea, pensionarului i-a revenit şi pofta de viaţă. Recunoştinţa faţă de soţia care i-a redat vederea nu a durat mult. “Acum că văd, aş vrea să am o parteneră cu care să împart totul. Caut o doamnă drăguţă, cineva cu care să împart un sărut şi să mă drăgălesc”.

1 comentariu

Spiridon 18-02-2011 - 04:01

Eu m-am sters cu poza lui Vantu, si vezi ce a patit!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult