Acasa MagazinLife Un paparazzo a murit în timp ce urmărea Ferrari-ul lui Justin Bieber

Un paparazzo a murit în timp ce urmărea Ferrari-ul lui Justin Bieber

scris de L.M.
14 afisari

Un fotograf a murit lovit de o maşină în timp ce făcea poze unui alt automobil sport care îi aparţine cântăreţului Justin Bieber. Aceasta a fost soarta unui paparazzo care a urmărit automobilul Ferrari al vedetei până când vehiculul a fost oprit de Poliţie, la un control de rutină.

Ferrari-ul alb al lui Justin Bieber

În acel moment, bărbatul a fost accidentat mortal de o maşină. Potrivit site-ului TMZ, cântăreţul american nu se afla la bordul bolidului său de lux în momentul incidentului. Ferarri-ul alb al lui Bieber era condus de un prieten al acestuia. Poliţia din Los Angeles a declanşat o anchetă în acest caz.

Ferrari-ul alb al lui Justin Bieber era parcat după un semafor, iar fotograful a fost lovit de o maşină în timp ce traversa bulevardul,informează news.bbc.co.uk. Este posibil ca şoferul care l-a lovit pe fotograf să nu fie acuzat. Poliţia nu a dezvăluit identitatea fotografului.

Justin Bieber, în vârstă de 18 ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario şi, în prezent, locuieşte în Statele Unite. El reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 – unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

1 comentariu

DXN 02-01-2013 - 19:16

Sa mai si moara criminalii astia!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult