Acasa MagazinLife Un pistol purtat de agentul 007, vândut la licitaţie cu 320.250 de euro

Un pistol purtat de agentul 007, vândut la licitaţie cu 320.250 de euro

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Un pistol cu aer comprimat, purtat de Sean Connery pe afişul filmului „Din Rusia, cu dragoste” (1963), a fost vândut la licitaţie pentru suma de 277.250 lire sterline (320.250 de euro), informează BBC, citat de Mediafax.


Pistolul, fabricat de compania Walther, a depăşit de peste 10 ori preţul estimativ (15.000 – 20.000 de lire sterline/ 17.700 – 23.600 de euro). Licitaţia a avut loc, joi, la Londra, şi a fost organizată de casa Christie’s. Costumul lordului Darth Vader, purtat de maleficul personaj în filmul „Imperiul Contraatacă: Ediţie Specială” (1980), nu a fost vândut. Costumul avea un preţ estimativ de 230.000 de lire sterline (272.000 de euro). Costumul a fost pus în vânzare de un colecţionar american, care îl achiziţionase în 2003, iar experţii consideră că acesta este primul costum complet al lordului Darth Vader care a fost oferit la licitaţie. Un alt pistol din seria „James Bond”, care a apărut în filmul „Pistolul de aur/ The Man With The Golden Gun” (1974), s-a vândut cu 15.000 de lire sterline (17.740 de euro).

 

Un alt obiect vândut în cadrul licitaţiei de joi de la Londra, organizată sub denumirea „Popular Culture: Film and Entertainment”, a fost un schelet de dinozaur, folosit în filmul „King Kong” din 1993, care a fost adjudecat cu 25.000 de lire sterline (29.570 de euro). O cutie metalică ce conţine ochiul roşu strălucitor al computerului HAL din filmul „Odiseea Spaţială 2001” a fost achiziţionat pentru suma de 17.500 de lire sterline (20.700 de euro).

0 comentariu

ion 22-09-2010 - 17:42

Eu voi consuma produse fabricate in Romania pentru ca banii sa ramana in tara noastra si nu se duc in alte tari.
Doar asa ne va fii mai bine si Romania va avea crestere economica si romanii o vor duce mai bine.
FARA PUTIN PATRIOTISM NU NE VOM PUTEA PASTRA IDENTITATEA IAR BANII SE VOR DUCE IN ALTE TARII!!

ion 22-09-2010 - 19:17

NU NE VINDEM TARA!!!
URAAA!!!
JOS CU TRADATORII!!!
URAAA!!!
BOU AM FOST!!!
URAAA!!!
BOU AM RAMAS!!!
URAAA!!!
BOU O SA MOR!!!
URAAA!!!
GATA !!!
Am MANCAT DESTUL RAHAT!!!
11.000de companii roamanesti au dat faliment,deci cel putin 11.000 de produse si servicii romanesti nyu mai exista si eu ca un dobitoc bat toaca cu producelel romanesti.
Tara de dobitoci si cretini

URAAA!!!

oblioo 23-09-2010 - 01:53

Evreii din Romania l-au dat in judecata pe profesorul universitar doctor si fost senator Ion Coja si astfel s-a depus o plangere de catre deputatul Aurel Vainer, presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, pe adresa Ministerului Administratiei si Internelor.

Iata un fragment din plangerea depusa: “In revista ‘Romania Mare’ nr. 800, din 11 noiembrie 2005, a fost publicat articolul intitulat tendentios ‘Apelul romanilor’, sub semnatura Uniunii Vatra Romaneasca, a Ligii pentru Combaterea Antiromanismului (LICAR) si a lui Ion Coja. Articolul, prin continutul, mesajul si ideile propagate, incita la ura impotriva populatiei de etnie evreiasca, face o apologie a ideilor nationaliste, xenofobe, de o trista amintire, ce au generat prigoana impotriva evreilor, practicata în Romania in perioada 1940-1944, este o expresie a antisemitismului, propagandei nationalist-sovine, discriminarii pe criterii etnice, religioase, aspecte incriminate de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 31/2002, privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob (art.2), art. 317 si 324 Cod Penal Roman. (…) Deosebit de grava este instigarea la savarsirea unui adevarat pogrom impotriva comunitatii evreiesti.”

Ca raspuns si in apararea profesorului ziarul Tricolorul, publicatie a Partidului Romania Mare, se intreaba retoric: “nu e cam mult, domnule Aurel Vainer? Este, totusi, un simplu articol, intr-o tara in care libertatea presei este garantata si ocrotita de Constitutie. Asa dupa cum se stie, revista “Romania Mare” a precizat, in finalul acelui text, ca are un alt punct de vedere, mai nuantat. Si a invitat la dialog. Nu la procese penale! Il invitam pe distinsul intelectual Aurel Vainer sa dea dovada de mai multa toleranta si sa-si retraga plangerea. Asa e intelept, intr-o tara framantata de probleme cu mult mai grave.”

oblioo 23-09-2010 - 01:55

“1. Cu concursul guvernelor de după 1990 si al principalelor mijloace de informare în masă (ziare, posturi radio-tv) din România, care cenzurează toate stirile si informatiile tangente la acest subiect, încetătenirea evreilor se face în secret, în cea mai mare taină;
2. În prima fază, evreii încetăteniti nu se grăbesc să se instaleze în România, dar au grijă să cumpere toate valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, de productie etc) accesibile. De câtiva ani buni, piata imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreiesti.
3. La început, se vor stabili în România evreii în vârstă, motivând că vin să-si trăiască ultimii ani de viată în România, să-si cheltuiască pensia în România, ceea ce pentru multi români naivi va face suportabilă si chiar tentantă ideea „revenirii” evreilor în România.
4. Ulterior, când se va împlini numărul (un milion) de evrei care si-au luat a doua sau a treia cetătenie în România, iar controlul evreilor asupra institutiilor publice din România va fi deplin, evreii vor veni cu totii „acasă”, în proprietătile lor, fără să existe nici un temei legal pentru a li se interzice să devină astfel o minoritate etnică suprapusă întregii societăti românesti. Asa zisul „stat de drept” va considera că invazia evreilor este perfect legală.
5. În felul acesta se ajunge la situatia din 1939, când circa două milioane de evrei alcătuiau minoritatea etnică cea mai numeroasă si mai înstărită din România, care domina si controla comertul, finantele si industria din România. Procedeele necinstite folosite de cei mai multi evrei pentru a ajunge la acest statut de privilegiati îi făcuseră pe evrei să devină minoritatea etnică cea mai primejdioasă si mai greu de suportat, mai antipatică, pentru toti ceilalti locuitori ai României.
6. Scopul final al proiectului Israel în România este instituirea unui control deplin asupra României si deposedarea în fapt a românilor de teritoriul lor national.

oblioo 23-09-2010 - 01:56

Beneficiind de experienta căpătată în Palestina, liderii evrei au adoptat pentru România o strategie diferită, mult mai subtilă, mai ingenioasă, dar cu acelasi tel: uzurparea drepturilor pe care românii le au în tara lor si asupra tării lor.
Cam toate evenimentele si fenomenele petrecute în România după 1990 au contribuit la desfăsrarea acestui proces de uzurpare treptată a drepturilor românilor. Între acestea:
1. depopularea României prin:
(a) plecarea în străinătate a câtorva milioane de someri români. Prin legi si măsuri aberante, acestia sunt determinati să nu se mai întoarcă în România;
(b) încurajarea tinerilor să emigreze definitiv din România, guvernantii nostri nefiind deloc preocupati să le ofere tinerilor vreo sperantă că s-ar putea realiza în România;
(c) descurajarea familiei si a natalitătii. În mod vizibil, cei vizati sunt românii majoritari;
(d) prăbusirea sistemului de sănătate, a asistentei medicale pentru copii în mod special;
(e) declinul sever al nivelului de trai;
(f) propaganda anti-românească, antinatională, la care este angrenată toată mass-media, urmărind descurajarea si deprecierea sentimentului national, a atasamentului la valorile românesti, la viitorul neamului românesc;
2. asa-zisa democratizare a României si asa-zisul pluralism politic instituit după 1990, prin care asupra Parlamentului României si a vietii politice s-a instaurat un veritabil monopol exercitat de câteva partide, toate provenite din grupul de conspiratori care au organizat asa-zisa Revolutie din Decembrie 1989. (…)

oblioo 23-09-2010 - 01:59

3. asa-zisa privatizare, care a diminuat drastic potentialul economic al României prin distrugerea sau înstrăinarea bunurilor. Privatizarea nu s-a făcut în beneficiul celor care, prin truda si talentul lor, au acumulat imensele bogătii detinute de statul român în 1990. Ci economia României s-a privatizat în beneficiul unor firme străine, cele mai multe aflate în proprietatea de facto a unor evrei;
4. acuzatia de holocaust adusă românilor. Intens sustinută mediatic, acuzatia de holocaust urmăreste inducerea în mintea românilor, în mentalul comunitar, a unui sentiment de vinovătie natională fată de evrei, sentiment care să-i determine pe români să accepte imigrarea în România a sute de mii de evrei ca pe o sansă de a-si răscumpăra astfel greselile trecutului, crimele săvârsite de părintii nostri… Crime imaginate de strategii sionismului, niciodată săvârsite de români.”

Mendel 23-09-2010 - 05:25

Ii critica pe evrei, ca sa ne dea impresia ca este contra lor, dar strecoara, din cand in cand, cate o soparla mare cat casa, care este in favoarea evreilor.

„În felul acesta se ajunge la situatia din 1939, când circa două milioane de evrei alcătuiau minoritatea etnică cea mai numeroasă si mai înstărită din România”

Ba nemernicule, in Romania nu au fost niciodata două milioane de evrei (10% din populatie). Tu vrei sa legitimezi invazia evreiasca, cu astfel de minciuni.
Se spune, de catre unii istorici, ca in Romania au fost maxim 900000 de evrei khazari (cifra pe care nu avem cum sa o verificam), adusi in tara pa timpul lui Cuza. Unirea s-a facut cu sprijinul evreilor de la Paris, ca au pus conditia ca Romania sa-i accepte pe acesti evrei refugiati din Imperiul Tarist si Polonia. S-au stabilit in orasele mari din Moldova. In orasele din sud nu erau mai mult de cateva zeci de familii (sepharzi).

FORD 23-09-2010 - 05:33

Nu produceau ceva care sa se vanda pe piata libera, ci aveau contracte cu statul. Vindeau la suprapret hartie de Xerox si consumabile, sifonau banii alocati pentru sistemul energetic, etc.
Statul n-a mai avut bani de ars si respectivele „firme” si-au suspendat temporar activitatea, sau au intrat in faliment.

O firma adevarata nu moare asa de usor, cel mult isi reduce productia.

oblioo 23-09-2010 - 10:57

Antisemitism in Romania
-Raport 2002 –

Co-participanti:
Prof Ing. Ozy Lazar- Presedintele Comunitatii Evreiesti Bucuresti
Dr. Alexandru Florian – Doctor in Sociologie
Multumiri speciale:
Dnei. Susan Heller Pinto
Director ADL pentru Analiza Internationala

http://www.romanianjewish.org/ro/antisemitism_in_romania_01.html

„Comunitatea Evreiasca de astazi
Inainte de cel de al doilea razboi mondial in Romania au trait 800,000 de evrei. La sfarsitul razboiului au ramas 400.000 de evrei. Intre anii 1950 si 1960, peste 350,000 de evrei au emigrat in Israel. In prezent numai 7000-9000 de evrei mai traiesc in Romania majoritatea lor fiind oameni in varsta. Majoritatea membrilor comunitatii evreiesti traieste in Bucuresti si necesita asistenta sociala, care le este acordata in mare masura de JOINT prin Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.”

Nu stiu cum este cu numarul asta al evreilor si cine are interesul sa-l micsoreze sau sa-l faca mai mare. Oficial, in Romania au mai ramas cateva mii de evrei, asistati social. Neoficial, se spune ca numarul cetatenilor romani, etnici evrei, care nu locuiesc inca in Romania, a ajuns pe la 600 de mii, chiar daca nu ii vedem inca pe strada, in carne si oase. Si nu vad legatura dintre numarul evreilor din perioada interbelica si acordarea de cetatenie din prezent. Mai precis, nu inteleg de ce trebuie sa i se acorde cetatenia romana, fie si unui singur israelian. Care este relatia de cauzalitate.

oblioo 23-09-2010 - 11:24

Acum sunt 1 300 000. Asta inseamna, oare, ca trebuie sa primim 700 de mii de imigranti din Ungaria, ca sa compensam ?
Nu stiu cati evrei erau in Romania in perioada interbelica. Foarte , foarte multi nu aveau cetatenia romana. Multi au obtinut-o prin diverse mijloace, dar patriarhul Miron Cristea, in calitate de prim-ministru, le-a retras-o.
Deci, Mendel, cine arunca soparla mare cat casa, insinuand ca, daca in perioada interbelica au trait un numar de X evrei, implicit, astazi, au dreptul la cetatenia romana X evrei ? De unde aceasta logica ? Pe ce se bazeaza ea ?

oblioo 23-09-2010 - 12:22

Deci, in urma unui referendum, trebuie retrasa cetatenia tuturor minoritarilor inca cetateni romani si repatriati in tarile lor de origine. Tiganii in India, maghiarii in Ungaria, evreii in Palestina, etc,etc.
In etapa a doua trebuie reanalizata cetatenia tuturor etnicilor romani, pentru a se vedea cati sunt urmasii barbarilor cuceritori, prin supunerea lor la un test simplu: inmultirea in gand a doua cifre formate din 3 numere, spre exemplu 259 inmultit cu 785. Cei care pica testul sa fie expulzati in tara lor, Siberia.

ValVerde 23-09-2010 - 13:53

Numai o minte bolnava poate promova asemenea idei.
Idei care eventual prind la 2-3% din populatie.
Cam asta e procentajul de analfabeti isterizati de nationalism.
Patetic!

oblioo 23-09-2010 - 20:53

cand sug penisul jidovilor.Imi place gustul ,ce mai.Nimeni nu ma poate convinge ca penisul jidovilor nu are un gust minunat.
Din cand in cand le ling si curul de apetizand.Multumesc pentru oportunitate.
Ce ne-am face noi fara jidovi astia?Eu le ssug penisul si ii pup in cur si ei imi subventioneaza pensia cand Isaraesu ii cheama pe jidovii de la FMI si Banka Mondiala sa ma scoata din cacatul in care sint.Pa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult