Acasa MagazinLife Un român se vinde pe eBay

Un român se vinde pe eBay

scris de L.M.
7 afisari

Un român licenţiat în economie este atât de disperat să muncească încât se vinde pe eBay cu doar 60 de lire pe zi, notează vineri Daily Mail. Anunţul său pe Internet sună în felul următor: ‘Îmi vând timpul şi cunoştinţele, cumpăraţi-mă’. El se descrie ca fiind un ‘angajat model/ workaholic (dependent de muncă)’ şi ‘inteligent’.

Alex Bălaşa

Alex Bălaşa, 26 de ani, are o diplomă în economie, însă după ce şi-a pierdut slujba înainte de Crăciun, nu a mai reuşit să-şi găsească un loc de muncă deşi a căutat nu doar în oraşul său, Coventry, ci şi în întreaga Mare Britanie.  El îşi face acum publicitate pe eBay pentru 60 de lire pe zi – echivalentul a 7,50 lire pe oră. Alex Bălaşa îşi prezintă competenţele în electronică, computere şi marketing, precum şi talentele de actor şi bucătar.
La începutul acestui an nu mi-a mai rămas nimic – niciun loc unde să stau, niciun loc de muncă, nici bani, niciun venit. După câteva luni grele, încerc acum să-mi refac viaţa şi îmi fac publicitate ori de câte ori pot – cum ar fi pe eBay‘, a afirmat românul.

‘Este un pic riscant, însă îmi place să-mi asum riscuri. Oamenii mă pot cumpăra pentru o zi, o săptămână sau o lună. Este vorba doar despre a munci. Vreau doar să fac ceva din nou’, a mai spus tânărul. Alex a condus o pizzerie de succes în oraşul său natal Bucureşti înainte de a se muta la Coventry împreună cu soţia sa, în octombrie anul trecut. Cei doi s-au despărţit de Crăciun, soţia părăsindu-l pentru un alt bărbat, iar el şi-a pierdut slujba pe care o avea într-un restaurant.

1 comentariu

Chris P. 10-02-2012 - 18:45

hmm… tipul chiar a pierdut totul in doar doua luni… normal sa ajunga la gesturi de astea…dar pana la urma e ceva original… in curand si guvernantii vor scoate Romania pe eBay… la pret de nimic 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult