Acasa MagazinLife Unde e România pe harta mărimii sânilor şi penisului în lume? Vezi aici!

Unde e România pe harta mărimii sânilor şi penisului în lume? Vezi aici!

scris de B.C.R
25 afisari

Două hărţi ale lumii ce ilustrează mărimea sânilor şi a penisurilor locuitorilor planetei au fost realizate de siteul targetmap.com, anunţă Mediafax.

Unde e Romania pe harta marimii sanilor si penisului in lume -1În ceea ce priveşte mărimea penisului, cei mai dotaţi sunt bărbaţii din Congo, cu o medie de 17, 93 cm. Aceştia sunt urmaţi de bărbaţii din Ecuador, cu 17,77 cm, şi de cei din Ghana, cu 17.31cm. Pe harta mărimii penisului, ţările cu cei mai dotaţi bărbaţi sunt marcate cu verde, iar cele cu cei mai puţin dotaţi bărbaţi, cu roşu.

În Europa, francezii au o medie de 16,01 cm, iar italienii o medie de 15, 74 cm. Ungurii au o medie de 16,51 cm, în timp ce în România e de numai 12, 73 cm, ceea ce ne clasează pe locul 99 în lume. Şi bulgarii ne întrec, cu o medie de 15, 02 cm.

Unde e Romania pe harta marimii sanilor si penisului in lume -2Pe harta mărimii sânilor conduc Rusia şi ţările nordice, cum ar fi Norvegia, Suedia şi Finlanda, unde se poartă cupe mai mari decât D. Aceste ţări sunt urmate de Statele Unite ale Americii, dar şi state vecine cu noi, cum ar fi Bulgaria sau Ungaria, unde majoritatea femeilor poartă cupa D.

Ţările în care trăiesc femeile cu cei mai mari sâni sunt marcate pe hartă cu roşu, iar cele în care trăiesc femeile cu cei mai mici sâni, cu verde.

România intră în categoria „cupa C”, adică în rând cu Franţa, Marea Britanie, Polonia sau Ucraina, pe locul 35 în lume.

Femeile cu cei mai mici sâni sunt cele din China, Mongolia şi zona Africii Centrale.

4 comentarii

Aolica 24-03-2011 - 17:54

🙂
de e lunga e si ciunga, cand e mica e voinica!!!

george 24-03-2011 - 23:15

Cred ca in ce privesc pulele…noi suntem printre primii in lume.
Huu Ciu cred ca e pe primul loc!!!!!

filmi 26-03-2011 - 16:13

Aiurea. „Clasamentul” e facut complet din burta. Pana si aici romanii si bulgarii sunt dupa occidentali, si chiar dupa unguri. Si cum sa aiba cei din Ecuador penisul ca africanii?? Se stie ca romanii sunt bine dotati dse unde s-a scos 12 cm??

Liviu 26-03-2011 - 18:13

Esti vreunul pe aici care ai stat sa ti-o masoare ?! In cazul marimii sanilor se poate face, sa zicem (ca prin tarile africane cine stie ce o fi …), o analiza a numarului de sutiene vandute pe marimi, insa in cazul barbatilor cum s-or fi „cules” datele ?!!!

Oricum treaba cu ungurii este sigur cusuta cu ata ! Doar daca nu au venit aici din Africa (acum o mie de ani) !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult