Acasa MagazinLife Unde poţi vedea nunta lui Borcea din elicopter

Unde poţi vedea nunta lui Borcea din elicopter

scris de Z.V.
4 afisari

Culisele nunţii lui Cristi Borcea, surprinse din elicopter, dar şi dezvăluiri inedite despre nunţile vip-urilor, despre nunţile copiilor de politicieni şi despre nunţile copiilor minori din comunităţile de romi, vor fi transmise la televizor de la ora 19.30.

foto:livenews.ro

De la ora 19.30, într-o ediţie specială, Realitatea Tv transmite imagini din elicopter de la nunta lui Cristi Borcea! Niciun jurnalist n-are acces la nunta unde naş este Gigi Becali.

3 comentarii

Viorica Banu 28-08-2011 - 15:12

Se afiseaza prea mult cu bogatia,in ciuda celor multi si neajutorati.Exagereaza.Imaginatie fara limita.

geek-a-contra 28-08-2011 - 22:43

referitor la sondajul cu „V-a interesat cum si-a pregatit Cristi Borcea nunta?”: de ce nu adaugati si raspunsul „nu”. pur si simplu NU, in masura in care realmente nu ma intereseaza nunta unei peroane pe care nu o cunosc si a carei viata privata nu ma intereseaza citusi de putin….

urbos 28-08-2011 - 23:05

La intrebarile puse acolo, astia pun variante de raspuns fara o logica anume, multe variante nici nu se exclud, e dupa ce simte in urina nea ala care face „sondajul”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult