Acasa MagazinLife Unde se află orașul cu 600 femei frumoase și niciun bărbat

Unde se află orașul cu 600 femei frumoase și niciun bărbat

scris de C.S.
21 afisari

Incredibil, dar adevărat! Noiva do Cordeiro, un orășel din sudul Braziliei, se laudă cu o populație preponderent feminină, pe placul oricărui bărbat: 600 de tinere, cu vârste între 20 și 35 de ani, toate aflate în căutarea unui partener de viață.

Orașul cu 600 femei frumoase. foto: Mirror

Orașul cu 600 femei frumoase. foto: Mirror

Potrivit tabloidului britanic Mirror, în localitatea Noiva do Cordeiro, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, băieţii sunt obligaţi să părăsească mica localitate. Și asta nu e tot! Soţii femeilor măritate vin acasă doar la sfârşitul săptămânii, serviciile lor fiind situate exclusiv în afara localității.

„Nu am sărutat un bărbat de o mult timp. Visul nostru este să ne găsim dragostrea şi să ne căsătorim. Ne place să trăim aici şi nu vreau să părăsesc oraşul pentru a-mi găsi un soţ”, spune Nina Fernandes, o tânără de 23 de ani, frustrată de absența bărbaților.

Orașul Noiva do Cordeiro a fost fondat de Maria Senhorina Lima, la sfârşitul secolului XIX, o tânără excomunicată pentru adulter după ce a fugit de o căsătorie impusă. De-a lungul timpului, i s-au alăturat și alte femei respinse de societate, astfel cp micul orășel brazilian și-a păstrat, timp de câteva decenii, statutul de comunitate dedicată exclusiv femeilor.

Tradiția a fost întreruptă în 1940, atunci când un preot rătăcit a descoperit comuna şi s-a căsătorit cu o fată de 16 ani. El a preluat funcția de primar, fotoliu pe care l-a ocupat până în anii 90. După moartea acestuia, femeile din Noiva do Cordeiro au preluat, din nou, conducerea localității unde nu există ideea de proprietate. Toată lumea se foloseşte de toate lucrurile, conducându-se după regula „toţi pentru unul, unul pentru toţi”.

Bărbații interesaţi de fetele de la Noiva do Cordeiro trebuie, însă, să respecte regulile locului pentru că satul este condus de femei.

„Fă ceea ce spunem noi şi trăieşte după regulile noastre. Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbaţii. Oraşul nostru este mai frumos, mai organizat şi mai armonios de când bărbaţii au plecat”, spun femeile din Noiva do Cordeiro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult