Acasa MagazinLife Următoarea ţintă pentru PSY şi Gangnam Style. După Bieber, miliardul!

Următoarea ţintă pentru PSY şi Gangnam Style. După Bieber, miliardul!

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

După ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, videoclipul piesei „Gangnam Style” a devenit cel mai vizionat clip pe Youtube, PSY se pregăteşte pentru recordul următor: primul videoclip din lume care să depăşească un miliard de viziualizări pe Youtube.

PSY - Gangnam Style: Cel mai viziualizat clip de pe Youtube (foto:thestar.com)

Videoclipul a reuşit de la lansarea pe Youtube în 15 iunie 2012 să doboare mai multe recorduri şi l-a făcut pe coreeanul PSY celebrul în lumea întreagă, depăşind cu mult aşteptările artistului, care însă era sigur că „Gangnam Style” va deveni un hit în ţara natală. Pe 12 septembrie 2012, clipul melodiei a devenit videoclipul cu cele mai multe „like-uri” de pe Youtube adunând atunci puţin peste 1,5 milioane de ”like-uri”, între timp numărul acestora ridicându-se la  peste 5,4 milioane.

După ce a depăşit numărul de vizualizări ale videoclipului lui Justin Bieber la piesa „Baby”, „Gangnam Style” ar putea în scurt timp, posibil până la finalul anului să devină şi primul clip de pe Youtube care depăseşte 1 miliard de viziualizări şi să intre încă o dată în carte recordurilor. Recent, PSY şi „Gangnam Style” au fost recompensaţi cu premiul pentru cel mai bun videoclip la EMA 2012, artistul având şi o apariţie incendiară la un concert de-al Madonnei. Deşi a pierdut primul loc în topul vizualizărilor pe Youtube, melodia „Baby” a lui Justin Bieber, lansată în februarie 2010 se poate „mândri” în continuare cu un record pentru clipul cu cele mai multe „dislike-uri”, (peste 3,2 milioane) record ce va fi greu sau niciodată doborât de PSY şi al său Gangnam Style care totalizează doar 335.000 de „thumbs down-uri”

Topul vizualizărilor videoclipurilor pe Youtube:

1. PSY „Gangnam Style” 823 milioane

2. Justin Bieber ft. Ludacris, “Baby” 805 millione

3. “Jennifer Lopez ft. Pitbull, “On the Floor” 624 millione

4. Eminem ft. Rihanna, “Love the Way You Lie” 516 millione

5. LMFAO, “Party Rock Anthem” 502 million

6. Shakira, “Waka Waka (This Time for Africa)” 500 millione

7. “Charlie bit my finger – again!” 497 millione

8. Lady Gaga, “Bad Romance” 497 millione

9. Michel Telo, “Ai Se Eu Te Pego” 460 millione

10. Eminem, “Not Afraid” 375 millione

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult