Acasa MagazinLife Urmează marea finală la “Dansez pentru tine”

Urmează marea finală la “Dansez pentru tine”

scris de Z.V.
2 afisari

Vineri, de la 20:30, la Pro Tv, se va desfăşura Marea Finală a celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”.

la-marea-finala-ldquo-dansez-pentru-tine-rdquo-se-vor-imparti-premii-de-peste-100-000-de-euroCea mai tensionata ediţie din întreg sezonul va aduce în faţa telespectatorilor cele mai iubite, votate si bine punctate trei perechi ale ediţiei care îşi vor da ultima şi cea mai importantă luptă. Corina Bud şi Edy, Roxana Ionescu şi Ştefan şi Lavinia şi Decebal au trecut până acum prin accidentari, dureri şi momente de cumpănă, însă acum se află în fata disputei care le poate aduce marele premiu de 60 000 de lei şi trofeul visurilor.

Doar cei de acasă pot hotărî viitorul visurilor finaliştilor şi îşi pot alege favoritul  trimiţând sms la 1322 cu textul Corina, Roxana sau Lavinia, informeză Protv.ro. Perechile finaliste vor face pentru ultima dată în concurs demonstraţia talentului şi a muncii lor în paşi de dans contemporan în ploaie, primul dans din competitie pentru a se putea vedea evoluţia lor de la prima ediţie şi până acum şi un dans la alegere dintre cele dansate în cele 6 editii de până acum.

În seara de vineri, care va fi presărată cu nenumarate dansuri speciale şi invitaţi de onoare, se vor da şi premii valoroase care totalizează mai mult 100.000 de euro. Nu doar marele câştigător va pleca acasă cu zâmbetul pe buze şi cu un cec de 60.000 de euro, ci şi celelalte două perechi de pe podium vor avea toate motivele să creadă în împlinirea visului lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult