Acasa MagazinLife Vacanțele „pe nevăzute”, lansate în România

Vacanțele „pe nevăzute”, lansate în România

scris de D.P.
11 afisari

O agenție de turism a lansat pentru prima dată în România un nou concept de vacanță „Blind Holiday” (pe nevăzute), turiștii știind doar serviciile incluse în pachet, nu și destinația, iar prețurile încep de la 299 de euro.

vacanteRomânii dornici de o experiență de o vacanță diferită față de ceea ce au trăit până în prezent, își vor cumpăra vacanțe în perioada dorită și vor afla care este destinația vacanței lor doar atunci când vor ajunge în aeroport. Prețul unei astfel de experiențe ‘pe nevăzute’ este de 299, 399 sau 499 euro/persoană. Data exactă de plecare o vor afla cu 48 de ore înainte, iar destinația le va fi dezvăluită abia atunci când ajung în aeroport.

‘Am dorit să aducem pe piața turismului din România un concept special pentru turiștii deschiși către nou, care vor să trăiască și o experiență altfel. Sunt sigur că turiștii români vor aprecia o inițiativă îndrăzneață. Vrem să arătăm că putem oferi și pachete pentru turiștii mai nonconformiști’, a declarat Alin Burcea, președintele agenției care a lansat oferta pe piața românească.

Ofertele „Blind Holiday” se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online, spun reprezentanții agenției de turism. Repartizarea în cazul acestor vacanțe se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea rezervărilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult