Acasa MagazinLife Vanghelie e tătic (galerie foto)

Vanghelie e tătic (galerie foto)

scris de L.M.
11 afisari

Oana Mizil a născut prin cezariană o fetiţă care va fi botezată Maria.

vanghelie e taticMarian Vanghelie a postat pe contul său de Facebook, la scurt timp după naştere, imagini cu fetiţa sa, dar şi cu Oana Mizil.
„Naşterea unui copil este un dar nepreţuit. Astăzi, eu şi Oana am devenit părinţii unei minunate fetiţe pentru care le suntem recunoscători lui Dumnezeu şi medicilor. Maria este o fetiţă de nota 10! Vă mulţumim tuturor celor care ne-ati felicitat şi, la rândul nostru, vă transmitem un gând bun”, a scris Marian Vanghelie pe Facebook.
Oana Mizil, Marian Vanghelie şi fiul acestuia, Alexandru, au venit, joi dimineaţă, la Spitalul Sanador din Capitală, însoţiţi de deputatul PSD Mădălin Voicu, care ar putea fi naşul micuţei Maria.

maria oana mizil vanghelieÎntrebat dacă va asista la naştere, Vanghelie le-a răspuns jurnaliştilor: „La câtă experienţă de viaţă am, aş putea asista şi la naştere”.
n plus, Vanghelie a precizat că a părăsit vechea casă şi a şi amenajat camera fetiţei în noua locuinţă.

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie, arestat la domiciliu, a primit încuviinţarea instanţei să îşi părăsească locuinţa, joi şi vineri, pentru a asista la naşterea copilului său şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.

Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

oana mizil cu maria mizilMarian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult