Acasa MagazinLife Vară, fete şi vedete pe TVR 1

Vară, fete şi vedete pe TVR 1

scris de L.M.
13 afisari

TVR 1 lansează din 1 august cel mai nou program matinal de pe piaţă – Vară, fete şi vedete, transmis în direct de la terasa Magazinului Cocor din Bucureşti.

Echipa Tonomatului DP2 are o „temă” de vacanţă pe cât de dificilă, pe atât de frumoasă şi distractivă: Diana Dimian şi Eda Marcus vin la TVR 1 să vă facă poftă de vacanţă încă de la primele ore ale dimineţii, în cel mai nou program matinal: Vară, fete şi vedete.

„La TVR 1, luna august se anunţă a fi fierbinte. Nu puteţi să evadaţi în această vară, aducem noi vacanţa la voi, din mijlocul capitalei! În fiecare dimineaţă, cei patru tineri veseli pe care telespectatorii îi cunosc drept echipa Tonomatului DP2 au o reţetă pentru veselie care nu dă greş: fete frumoase, vedete, modă, stil, ultimele tendinţe în materie de machiaj şi coafuri, destinaţii de lux, dar şi pentru toate buzunarele, loţiuni de plajă, exerciţii miraculoase de fitness, reţete gastronomice. În rubricile emisiunii, telespectatorii vor găsi toate informaţiile necesare pentru a se „orienta” cel mai bine în această vacanţă„, detaliază Aimee d‘Albon, producătoarea programului matinal Vară, fete şi vedete de la TVR 1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult