Acasa MagazinLife Variante vesele pentru brandul de tara

Variante vesele pentru brandul de tara

scris de Ziua Veche
7 afisari

Glumetii de pe internet nu s-au lasat pagubasi si au lansat cateva variante alternative pentru logo-ul cu frunzulita care a tinut prima pagina a presei in ultimele zile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentariu

caramache 17-09-2010 - 04:14

..incearca sa fie un umorist bancos, dar ii lipsesc sarea’n fata si piperu’n dos.
In primul rand incearca sa lanseze un banc pe care se straduieste sa-l reactualizeze, dar este prea cizma mandatara ca sa reuseasca. Bancul intial era cu militienii care te salta din pat, te bastoneaza la sectie, si dupa aia te intreaba „cum te cheama ?”.
” Majoritatea covârşitoare a conaţionalilor este convinsă că puterea prezidenţială o ridiculizează pe aceea guvernamentală, o ignoră pe cea parlamentară şi conduce tacit, dar extrem de eficient, atât puterea judecătorească, cât şi aceea întrunită de multiplele servicii de intelligence…” scribit granitzerul de presa in retragere. ( Modest si pudic, don serjant majur la pitografie nu dezvaluie strict secretul de importanta deosebita daca dansul este covarsitor, sau conational. )
Pai, daca numaram puterilii enumerate de distinsul presist militarist, rezulta ori ca conationalii majoritari covarsitori habar nu au ca Constitutia zice de numai TREI si nu de CINCI puteri cum raporteaza opintistul in pozitie de drepti stand jos cu pixul la ureche, ori ca colaboratorul Zilei vechi trebuie trimis la scolit la Scoala superioara de gradati constitutionali la arme intrunite. Dar poanta cea mai grozava este aia cu „multiplele servicii de intelligence” care imi aminteste de celebrul banc sec „Alo, Intelligence Service ? Ihaaaa. „
P.S. ” Eram în Belgia, când rănirea unui poliţist, într-o operaţiune de anihilare a unui grup de infractori a atras reacţia dură a presei la nivelul ministrului de resort. ” Curat murdar neconstitutional exprimat romaneste, dar don’ serjant majur reverzist retras tot se umfla cu solda zilnica si batrana. Ce sa-faci, Ghitza moare, dar batranele moravuri nu se preda!

Sictiritul 17-09-2010 - 07:15

Nu v-a sosit schimbul si sunteti obosit sau sunteti in schimbul unu la „urechea si timpanul”si nu v-at desteptat inca ,ori aveti insomnie.In toate cazurile neuronul nu functioneaza si e pacat sa-l obositi atat de matinal incercand un umor de „caprar” ,specialitatea 216(tzine cal ) si sa-i influentati pe cititorii mai lenesi.Faptul ca te-ai „invartit „prin mediul militar(nivelul maxim al cunostintelor fiind acela de”serjant majur cu laptop”,cum bine sugerezi, nu cred ca iti permite sa le stii tu chiar pe toate(asta daca n-ai facut o fixatie pentru Petrescu).Salutari cordiale si transmiteti,va rog, complimente si sefilor dvs.care v-au crescut sau ,ma rog ,va cresc!

caramache 17-09-2010 - 13:23

… nu ti-a cazut fisa
ca columnistul granitzer a uitat sa mentioneze inca o putere: „Puterea armata la Romani..” care inca de la pashopt….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult