Acasa MagazinLife Vezi când naşte Elsa Pataky gemeni VIDEO

Vezi când naşte Elsa Pataky gemeni VIDEO

scris de C.P.
9 afisari

Soţia actorului Chris Hemsworth, actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky, este însărcinată cu gemeni, a confirmat cuplul, care mai are o fetiţă în vârstă de un an şi opt luni.

Soţia actorului Chris Hemsworth, actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky, este însărcinată cu gemeni

Actriţa, cunoscută din franciza „Furios şi iute/ Fast and Furious”, a declarat pentru revista spaniolă HOLA! că naşterea este programată la începutul primăverii, informează Mediafax,

Chris Hemsworth a declarat recent că este extrem de mândru pentru viaţa sa de familie şi că se simte mai fericit ca niciodată când petrece timpul cu soţia şi cu fetiţa lor, India Rose.”Să fii tată este desigur o sarcină importantă. Dar nu-mi puteam dori ceva mai mult. Să vin acasă, să fiu cu familia (…) toate acestea mă fac să mă simt mult mai relaxat la filmări, pentru că acum am ceva care este mult mai important pentru mine”, a declarat actorul din „Urzeala tronurilor”.

Elsa Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid. Tatăl ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmat cursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. În timpul facultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult