Acasa MagazinLife Vezi ce actor de la Hollywood l-ar săruta pe gură pe Bush

Vezi ce actor de la Hollywood l-ar săruta pe gură pe Bush

scris de A.B.
7 afisari

Celebru actor de la Hollywood, Matt Damon, a şocat întreaga lume când a declarat că este dispus să îl sărute pe fostul preşedinte american George W. Bush pe gură. Evident, dacă ar avea ocazia.

matt damon

foto:

„L-aş săruta pe gură pentru ceea ce a făcut cu PEPFAR”, a declarat actorul într-un interviu, referindu-se la programul pe care fostul preşedinte american l-a creat, pentru cumpărarea de medicamente pentru bolnavii de SIDA din Africa.

Potrivit New York Daily News, vedeta de la Hollywood a ţinut însă să specifice că sărutul nu ar fi unul asemănător cu cel acordat unei femei: „Ar dura trei secunde”, a spus Damon.

Actorul consideră că eforturile pe care George W. Bush le face pentru bolnavii de SIDA ar trebui să fie un exemplu pentru administraţia Obama în ceea ce priveşte lipsa accesului la apă curată pe întreaga planetă.

PEPFAR (President’s Emergency Plan for AIDS Relief) este o iniţiativă a guvernului american pentru salvarea vieţilor celor care suferă de SIDA în întreaga lume.

Matt Damon este cofondatorul unei organizaţii neguvernamentale care creează strategii pentru ajutorarea comunităţilor din ţările în curs de dezvoltare să aibă acces la apă potabilă. 884 de milioane de oameni nu au acces la apă potabilă, iar 3,575 milioane mor în fiecare an din cauza bolilor provocate de lipsa apei.

Seriile „Ocean’s” şi „Jason Bourne” i-au adus lui Matt Damon statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Matt Damon a jucat, printre altele, în „Cârtiţa”, regizat de Martin Scorsese, „Agenţia secretă”, de Robert de Niro, şi „Syriana”, de Stephen Gaghan. El apare pe afişul filmului „The Informant!”, regizat de Steven Soderbergh, şi în drama „Invictus”, regizată de Clint Eastwood.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult