Acasa MagazinLife Vezi ce părere a avut Prinţul William despre Kate Middleton când s-au cunoscut

Vezi ce părere a avut Prinţul William despre Kate Middleton când s-au cunoscut

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

În biografia autorizată a Prinţului William, „The Man Who Will be King” (Bărbatul care va fi rege), soţia acestuia, Kate Middleton, este descrisă ca fiind „nespălată” şi „plictisitoare”

Printul-William-Kate-Middleton

Kate Middleton a fost degradata in biografia autorizata de Printul William

Cartea scriitoarei de la casa regală, Penny Junor, care aparent este autorizată de casa regală conţine nu numai remarci obraznice la adresa viitoare reginei, dar şi câteva pasaje dure la adresa mamei lui William, Prinţesa Diana. Aceasta este portretizată ca având ceva probleme de sănătatea mintală, lucru care pare a fi greu de crezut să fi fost ceva pe care William l-ar dori scris despre mama lui.

Potrivit cărţii, prima dată când William a cunoscut-o pe Kate, aceasta era „nespălată pe cap, nu era machiată şi purta o pereche de jeanşi rupţi”. Descrierea nu a făcut decât să atragă critici pe internet, unde Kate a fost făcută „urâtă”, „anorexica” şi „oportunistă”. Totodată potrivit cărţii, Kate Middleton ar fi o fată serioasă, distantă şi plictisitoare, care nu a fost niciodată plăcută de prietenii lui William şi aparent nu a fost considerată o adevărată pretendentă pentru  a deveni viitoarea lui soţie de către Prinţul William.

Există posibilitate, potrivit Celebitchy, ca Prinţul William să fi avizat scrierea unei cărţi despre viaţa sa de către Penny Junor, fiind probabil ca aceasta să fii apărut fără ca prinţul să o citească sau este posibil ca această aprobare să nu fi existat niciodată. Oricare ar fi cazul, daca aceste afirmaţii ale prinţului William şi ale prietenilor săi apărute în carte se dovedesc a fi reale, imaginea soţiei acestuia va avea mult de suferit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult