Acasa MagazinLife Vezi ce părere au colegii de la MasterChef despre Petru Buiucă

Vezi ce părere au colegii de la MasterChef despre Petru Buiucă

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Câştigătorul primului sezon din MasterChef s-a ales atât cu multe laude din partea juriului, cât şi cu multe cuvinte dure din partea celorlalţi concurenţii, la marea finală a concursului difuzat de ProTv.

Concurentii eliminati din competitie au privit finalistii la lucru de la balconul MasterChef (foto:ProTV)

La ediţia din 6 iunie a emisiunii difuzate de ProTV, la realizarea preparatelor din finală au asistat şi foşti concurenţi la competiţia MasterChef, care nu s-au ferit în a-şi exprima părerile despre cei ajunşi în finală. După „recitalul” oferit de Gabi Godeanu după ce a fost eliminat din concurs din ultimii 8, acesta a recidivat la marea finală când a declarat că „Petru e o scârboşenie de om”, recunoscând totuşi că atâta timp cât are o sclipire, merită să câştige.

Cele mai dure comentarii la adresa lui Petru şi a celorlalţi concurenţi ajunşi în finală, i-au aparţinut Andreei Moldovan, care l-a numit pe câştigător „jigodie mică”, anunţând că ” e dureros să revii în bucătăria MasterChef şi să vezi pe cine nu merită să fie aici”, în finală.Cu toate acestea, au fost şi concurenţi care nu i-au purtat pică noului deţinător al titlului MasterChef, Alex Cârţu, spunând despre acesta că a anunţat din timp că nu  a venit la concurs pentru a-şi face prieteni, ci pentru a câştiga.

Şi membii juriului, i-au luat apărarea câştigătorului, Florin Dumitrescu spunând că acesta „e concentrat pe ceea ce-şi doreşte”, în timp ce Sorin Bontea l-a felicitat pentru atitudinea de învingător. Petru Buiucă a răspuns criticlor că a primit toata susţinerea de care avea nevoie din partea familia, concluzionând că „Cine mă cunoaşte, mă apreciază foarte tare”.


m.c. 6.6.2012 -p3 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult